fbq
Kotimaa
09.08.2021 19:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Robin Packalen
Robinilta harvinainen avautuminen - yksi inttiajan muisto piinaa edelleen: "Tunsin itseni niin tyhmäksi"
Kotimaa
09.08.2021 19:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Poppari Robin Packalen, 22, julkaisi tänään maanantaina (9.8.) liudan sporttisia kuvia Instagram-tilillään. Jakamissaan kuvissa Robin pelaa suosittua padel-pallopeliä. 

Julkaisun yhteydessä poppari kertoi seuraajilleen urheiluun liittyvistä suoriutuspaineistaan. Hän kertoo jännittävänsä erityisesti pallopelejä.

- En ole ikinä ollut hyvä pallopeleissä, eikä padel ole poikkeus. Muistan kun olin intissä, ja heräsin hikisenä sängystäni koska tiesin, että meillä oli edessä jalkapallopeli. Kosketin jalkapalloa ehkä kerran koko matsin aikana. Tunsin itseni niin tyhmäksi, artisti kirjoittaa.

- Yritin parhaani, mutta muut olivat vain niin paljon parempia kuin minä. Lopulta hypin takavoltteja kentän laidalla, jotta viihtyisin, kun muut pelasivat voitosta.

Lue myös: Robin Packalen paljasti Seiskalle suuren haaveensa – tiesitkö tätä suosikkipopparin isästä?

Robin aloitti uransa suomenkielisellä musiikilla jo teini-ikäisenä. Popparin esikoissingle Frontside Ollie keräsi hurjan suosion heti ilmestymisensä jälkeen Robinin ollessa 13-vuotias. 

Laulaja muisteli kirjoituksessaan myös uransa alkua ja sitä, ettei hänellä silloin ollut yhtä paljon aikaa harrastaa urheilua, kuin muilla samanikäisillä teineillä.

- Olen miettinyt, että silloin, kun muut pelasivat jalkapalloa/jääkiekkoa tai jotain muuta, niin minä istuin 13-vuotiaana keikkabussin takapenkillä. Mietin silloin, miten h*lvetissä selviäisin koulusta, kun olin musiikkialan ammattilaisten ympäröimänä. Uskokaa minua, se ei ollut helppoa, Robin kirjoitti vapaasti suomennettuna. 

Lue myös: Oho, millainen tukka Robin Packalenilla on nykyään - kuvat! Muuttunut tyyli kerää ihastuneita huokailuja

Tilaa Seiskan uutiskirje! »