Katso videot!
Robin Packalen

Ahdistuksesta tähtiin! Robin Packalen puskee kansainvälisille markkinoille: ”Helppoa se ei ole”

Kotimaa | 15.08.2021 09:00

Laulaja Robin Packalenin, 22, helteinen kesä on sujunut kahden rakkaan teeman äärellä: purjehduksen ja musiikin. Purjehdus on aina kuulunut Robinin kesiin, mutta keikkatyön vuoksi omalle laatuajalle ei ole ollut tilaa.

Yleisö ja media tuntevat Robinin positiivisuudesta. Viimeviikkoisessa Instagram-päivityksessään hän kuitenkin avautui synkemmistä hetkistään: 

– Olin jonkin aikaa ihan sekaisin, kaverit. Oudoissa olosuhteissa on ollut haasteellista pysyä viileänä, kun samaan aikaan on helvetillinen duuni tehtävänä, maailmanvalloitus.

Lue myös: Tyyli-ikoni Robin Packalen pukeutumisestaan: En halua päälleni pliisua tai kädenlämpöistä!

Myös Seiskalle Robin raotti vuodentakaisia matalia tunnelmiaan, ja miten muutti ajatustensa suuntaa.

– Viie kesänä ahdisti, kun ei ollut keikkoja enkä tiennyt, mitä tekisin. Tänä kesänä ajattelin, että tilanne on nyt tämä, enkä pysty mitään asialle tekemään, joten otanpa kaiken ilon irti kesästä ja lähden merille.

Tulevaisuuden suunnitelmistaan Robin puhuu intohimolla. Hänestä huokuu päättäväisyys ja luottamus siihen, että työ palkitsee tekijänsä.

– Puskemme kovasti kansainvälisille markkinoille. On vaikea edes kuvailla, miten paljon teemme töitä, jotta saisimme äänemme kuulumaan ulkomailla. Helppoa se ei ole, mutta yritämme 110-prosenttisesti, Robin sanoo.

Tärkeitä etappeja kunnianhimoisella matkalla on Robinin mukaan jo saavutettu: hyödyllisiä kontakteja ja siistejä yhteistyökuvioita.

– Koronan takia on hukattu aikaa, mutta kun ovet ja maailma aukeavat, niin mehän lähdetään menemään, Robin suunnittelee.

Ennen elokuun lopulla alkavia livekeikkoja Robin aikoo nauttia merellä.

–  Olen hurahtanut täysillä purjehdukseen. Osallistuin juuri Ruissalossa Airisto Classic -puuvenekisaan. Kolme ensimmäistä lähtöä voitettiin, kahdella lähdöllä tultiin toiseksi, Robin iloitsee.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Atte Kajova ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!