fbq
Kotimaa
23.07.2021 12:12
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova & lukijan video
Sofia Belórf
Ökyautokyydit vaihtuivat julkisiin! Voudin jahtaama Sofia Belórf matkusti metrolla: rikkoi jälleen sääntöä ilmekään värähtämättä - paljastava video!
Kotimaa
23.07.2021 12:12
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova & lukijan video

Kohukaunotar Sofia Belórf, 31, on tunnettu viettämästään luksuselämästä, mutta nyt somepersoona näyttäisi mieltyneen käyttämään limusiini- ja ökyautokyytien sijasta julkisia kulkuneuvoja.

Seiska uutisoi aiemmin tässä kuussa, kuinka Sofia nähtiin nousemassa raitiovaunuun Helsingissä. Nyt liikemies Stefan Thermanin kanssa heilasteleva fitnesstähti on bongattu Helsingin metrosta.

Kohukaunotar matkusti metrolla Hakaniemen asemalle, missä hän hyppäsi junasta pois. 

Lue myös: Missä Stefu? Sofia Belórf kuvattiin yllättävissä puuhissa keskellä päivää - rikkoi rajusti sääntöjä 2 400 euron ökylaukku olallaan! Katso kuvat!

Unohti maskin toistamiseen

Kuten aiemmin tässä kuussa matkustaessaan raitiovaunulla, Sofia oli nytkin unohtanut matkastaan kasvomaskin, jonka käyttö Helsingin joukkoliikenteessä on pakollista. 

– Nousin kyytiin Rautatientorilta ja huomasin hänen seisoskelevan viereisessä oviaukossa. Hän oli yksin liikenteessä, mutta selasi keskittyneesti puhelintaan, Seiskalle raportoidaan.

Lue myös: Stefan Thermanin Sofia Belórfille tarjoamat limusiinikyydit käräjillä – yli 17 000 euron luksusajelut maksamatta!

Katso video alta!

Vouti perässä

Sofian salaisuudet -sarjan päätähden liikennekäyttäytymisen muutos luksusautoista julkisiin kulkuneuvoihin saattaa selittyä osaltaan raha-asioilla.

Luksuselämäänsä somessa suitsuttavan Sofian ansiotulot ovat olleet jo vuosia laskuvireisiä. Vuonna 2017 somekaunottaren tulot olivat vielä yli 100 000 euroa, mutta vuonna 2018 alle 30 000 euroa ja 2019 jo alle 20 000.

Sometähden tuoreeseen ulosottorekisteriin on lisäksi ilmestynyt uusia sivuja ja merkintöjä. Ulosottoviraston Seiskalle 15. heinäkuuta toimittamassa kolmesivuisessa rekisterissä on kaikkiaan 14 merkintää. Tuoreimmat niistä on kirjattu aivan äskettäin.

Lue myös: Vouti Sofia Belórfin perässä! Luksuselämää viettävä kohukaunotar päätyi jälleen ulosoton asiakkaaksi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »