fbq
Kotimaa
07.07.2021 16:21
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Lukijan kuva
Sofia Belórf
Missä Stefu? Sofia Belórf kuvattiin yllättävissä puuhissa keskellä päivää - rikkoi rajusti sääntöjä 2400 euron ökylaukku olalla! Katso kuvat!
Kotimaa
07.07.2021 16:21
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Lukijan kuva

Kohukaunotar Sofia Belórf, 31, nähtiin eilen tiistaina (6.7.) Helsingin keskustassa poikkeuksellisissa toimissa.

Sosiaalisen median perusteella viime aikoina muun muassa helikopteri- ja huvivenekyydeistä nauttinut Sofia nimittäin asteli raitiovaunuun Lasipalatsin pysäkiltä. 

Kalliista maustaan tunnettu Sofia oli huonoksi onnekseen unohtanut matkasta kasvomaskin, jonka käyttöä edellytetään Helsingin julkisissa liikennevälineissä.

Kaunottarella oli kuitenkin mukanaan persoonallinen Christian Diorin book-tote -laukku. Jakardikankaasta tehty käsilaukku on kirjailtu taidokkaasti ja laukku on lähes taideteoksen veroinen. Vaikka kuosi on erityismallistosta, on hinta Sofian makuun nähden alhainen, vain 2 400 euroa, koska laukku ei ole nahkainen.

Lue myös: Kultakelloja, luksusveskoja ja ökypaahtimia! Seiska selvitti Sofia Belórfin äveriään elämäntyylin kustannukset – katso kuvat ja hinnat!

Kauniimpi kuin kuvissa

Kohukaunottaren bongannut Seiskan lukija kehuu Sofian näyttäneen luonnossa kauniimmalta, kuin mitä lehtien sivuilta tai televisiosta on käsittänytkään.

– Sofia oli kuin kuka tahansa spårailija, silminnäkijä kertoo.

Lue myös: Stefan Thermanin Sofia Belórfille tarjoamat limusiinikyydit käräjillä – yli 17 000 euron luksusajelut maksamatta!

sofia belorf
sofia belorf

Missä Stefan?

Keskittyneen oloisesti puhelinta selannut kaunotar oli liikkeellä ilman seurustelukumppaniaan kohuliikemies Stefan Thermania tai Bambi-koiraansa. Pikku-Huopalahden suuntaan reissannut Sofia oli pukenut ylleen laadukkaan oloiset treenivaatteet, joten lieneekö fitness-kisoissakin menestynyt kaunotar ollut matkalla treeneihin tai treeneistä. 

– Aika keskittyneesti hän sitä puhelinta selasi, muttei vaikuttanut olevan huonollakaan tuulella. Ihan tavallisena pulliaisena hän oli liikkeellä, Seiskalle naureskellaan.

Lue myös: Kuva! Alakuloinen Sofia Belórf nautti salaattia ökylaukkunsa kanssa!

sofia belorf

Lue myös: Kailotusta ilman maskia! Stefan Therman ja Sofia Belórf herättivät huomiota kauppakeskuksessa – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »