fbq
Uutiset
18.01.2021 14:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto, Panu Hörkkö
Sofia Belorf ja Stefan Therman
Stefan Thermanin Sofia Belórfille tarjoamat limusiinikyydit käräjillä – yli 17 000 euron luksusajelut maksamatta!
Uutiset
18.01.2021 14:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto, Panu Hörkkö

Seiska paljasti syksyllä, että kohukaunotar Sofia Belórfin liikemiesrakas Stefan ”Stefu” Thermanilla on yli 140 000 euroa ulosottovelkaa. Uutisen jälkeen Stefu ilmoitti, että hoitaa velkansa pois. 

Ulosottoviraston Seiskalle toimittamasta uudesta todistuksesta selviää, että Stefu sai pian Seiskan paljastusjutun jälkeen kuitattua voudille noin 150 000 euron velat.

Lue myös: Jättivelat ulosotossa! Sofia Belórfista eronneen Stefan Thermanin talousasiat retuperällä!

Kurimus ei kuitenkaan näytä päättyneen, sillä Stefulle on kertynyt lyhyessä ajassa valtavasti lisää henkilökohtaista ulosottovelkaa. Voutilla on parhaillaan karhuttavana kohuliikemieheltä yli 92 000 euron edestä uusia velkoja. 

Stefun ST Capital -yrityksellä näyttää pyyhkivän myös mollivoittoisesti. Helsingin käräjäoikeuteen on nimittäin tullut lähiaikoina lukuisia uusia velkomuskanteita.

Lue myös: Kymmeniätuhansia strippibaariin! Stefan Thermanin holtiton rahankäyttö paljastui: lainasi hurjan summan Jens Kyllöseltä!

 

Kyydit kuittaamatta

Käräjäoikeudesta selviää, että helsinkiläinen limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 maksamattomia kyytejä. 

Papereiden mukaan Stefu on tilannut joulukuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana yritykseltä kahdeksan limusiinikyytiä, mutta hän on jättänyt jokaisen maksamatta. Halvin kyyti maksoi 390 euroa, kallein puolestaan 5 545 euroa.

Auto

Seiskan tekemän selvityksen mukaan useat ajoista ovat olleet Stefun Sofialle tarjoamia hemmottelukyytejä. Eräs rästissä oleva kyyti on viime vuoden huhtikuulta, kun Sofia huristeli Mersun limusiinilla Espoon Kivenlahdessa. 

Sofia Belorf

Paparazzi ikuisti Sofian nousemasta ylellisen, kuljettajalla varustetun, limusiinin kyytiin. Juhlineen oloisella Sofialla oli takanaan rankka yö, sekä hän oli ilmeisesti saanut nuhan, koska hän niiskutti taukoamatta nenäänsä.

Seuraa Seiskan paparazzia Instagramissa:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »