fbq
Kotimaa
09.08.2021 23:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Nelonen, Lars Johnson
TIS Noora
Oih, TIS-Noora löysi kaikessa hiljaisuudessa uuden rakkaan: "Joka päivä rakastan sua just tuollaisena kuin olet"
Kotimaa
09.08.2021 23:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Nelonen, Lars Johnson

Temptation Island Suomen neljänneltä tuotantokaudelta tuttu Noora on kaikessa hiljaisuudessa löytänyt rinnallensa uuden rakkaan. 

Seiskan selvityksen mukaan Noora on jo muutaman vuodenkin ajan seurustellut uuden kumppaninsa kanssa. Hän hehkuttaa rakastaan useassakin Instagram-julkaisussa.

- Joka päivä rakastan sua just tuollaisena kuin olet, Noora kirjoittelee Instagram-tilillään. 

Lue myös: Oho, Temptation Islandin jälkeen eronneet Anna ja VP viettivät yhteisen yön hotellissa - kuva!

Tosi-tv-tähti on julkaissut useitakin yhteiskuvia uuden kumppaninsa kanssa. 

Lue myös: TIS-Josku avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan TIS-Karimista: "Alkaa kyllästyttää se, että mun pitäisi olla hiljaa"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noora Sillanpää (@ihkutti)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noora Sillanpää (@ihkutti)

Entinen TIS-pari

Noora osallistui Temptation Island Suomen neljännelle kaudelle ex-kihlattunsa Markuksen kanssa. Parin suhdetta varjosti varsin yleiset parisuhdeongelmat, kuten mustasukkaisuus ja luottamuspula.

Parin matka Viettelysten saarella loppui lyhyeen, sillä he päättivät lähteä saarelta kesken kauden.

Katsojat spekuloivat tuolloin, että Markus olisi halunnut jättää leikin kesken Nooran puheiden takia. Iltanuotiovideolla kuultiin, kuinka Noora oli pohdiskellut mahdollista eroa kumppanistaan.

Lue myös: Temptation Islandin Markus paljastaa hänen ja Nooran suhteen lohduttoman tilanteen: Minun kohdallani kaikki meni todella huonoon suuntaan!

Markus heitti tuolloin dramaattisesti Komatsu-merkkisen lippiksensä maahan ja totesi, että hän ja Nooran matka oli tässä.

Mies kuitenkin kertoi Seiskalle oikean syyn, joka johti dramaattiseen päätökseen poistua saarelta. 

− Huvittavaa oli se, että en huomannut Nooran puheissa mitään ihmeellistä. Kaikki näkemäni oli sinkkumiesten huutelua, Markus kertoi Seiskalle.

Lue myös: Temptation Island -Markukselta hyvin yllättävä paljastus: "Tämän takia halusin pois saarelta" - syy ei olekaan Noora-rakkaassa!

Temptation island suomi Markus Noora

Markus paljasti, että lopettamispäätökseen vaikutti kaikista eniten miesten saaren kohutuin ja puhutuin henkilö eli Elias.

− Elias ja hänen käytöksensä vaikuttivat päätökseeni lähteä ohjelmasta. Hän teki matkastani yhtä helvettiä. Sitten oli vielä edellisissä juhlissa koettu hetki, kun Elias alkoi kommentoida Jonnalle tämän hedelmällisyyteen liittyviä asioita.

− Kuulin asiasta, ja menin takapihalle rauhoittumaan. Mietin, vedänkö ranttaliksi. Se tilanne kolahti minuun niin pahasti. Eihän kenellekään sanota tuollaisista asioista! En minä voinut viedä Eliasta siellä saunan taakse, koska minä olisin saanut siitä hirveät syyt niskoilleni. Minuthan olisi heitetty sieltä pois aikoja sitten, Markus totesi Seiskalle.

Lue myös: Temptation Island -Markus ei pystynyt sensuroimaan itseään Eliaksesta puhuessaan – viiltävät kommentit TIS-kuvauksista: ”Kulmikas v**tu, s***ana!”