fbq
Telkkari
21.04.2018 17:07
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Markus ja TIS-Elias
Temptation Island -Markus ei pystynyt sensuroimaan itseään Eliaksesta puhuessaan – viiltävät kommentit TIS-kuvauksista: ”Kulmikas v**tu, s***ana!”
Telkkari
21.04.2018 17:07
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähty Markus ei säästellyt sanojaan kertoessaan ajatuksistaan Eliaksesta.

Temptation Island Suomesta kesken kauden poistunut Markus ei muodostanut ystävyyssuhdetta viettelysten saarella olleen Eliaksen kanssa. Markus ei jäänyt sanattomaksi, kun häneltä kysyttiin mielipidettä kauden puhutuimmasta henklilöstä.

− Kulmikas v**tu, s**tana! Eliaksesta mieleeni jäi se, että hän ei osannut olla kiltti tai mitenkään… V**tu, kun en edes osaa puhua niin hienosti kuin Elias. Minua järkytti se, miten hän kohteli saaren sinkkunaisia. En osannut kuvitellakaan, että siitä matkasta olisi tullut niin raskas yhden varatun miehen takia, Markus latasi Seiskalle.

Lue myös: Parjatulta TIS-Eliakselta kovaa tekstiä – syyttää tuotantoa tilanteiden vääristämisestä: En voi kuin nostaa hattua!

 

”Elias osaa manipuloida!”

Elias on herättänyt voimakasta keskustelua heti ensimmäisestä jaksosta asti. Hän on kommentoinut sinkkunaisia hyvin yksityiskohtaisesti, ja muutenkin hänen kommenttinsa ovat herättäneet hyvin voimakkaita reaktioita.

Lue myös: Huhhuh, Temptation Island -Elias järkyttää kuvottavilla puheillaan sinkku-Jonnan hedelmällisyydestä – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”V***u, mikä mulkku oikeesti!"

Lue myös: Sinkkunainen paljastaa: tämä Temptation Island -keskustelu ei tallentunut kameroille - Elias aikoi erota Vilmasta ennen ohjelman alkua?! 

− Naiset itkivät Eliaksen tekojen ja sanojen takia. Mitä itse seurasin vierestä, niin ajattelin, etten voisi ikinä tehdä kenellekään niin kuin hän teki. Elias osaa manipuloida ihmisiä, ja siksi monet naiset varmasti palasivat hänen kainaloonsa kerta toisensa jälkeen. Minua naurattaa se, että Elias veti herneet nenäänsä, jos joku sinkkumiehistä koski hänen tyttöystäväänsä Vilmaa rinnasta. Silti Elias halaili sinkkunaisia sängyssä joka päivä. Minulla meni nuppi aivan sekaisin, kun katsoin jaksoja televisiosta.

Lue myös: Temptation Islandin Markus paljastaa hänen ja Nooran suhteen lohduttoman tilanteen: Minun kohdallani kaikki meni todella huonoon suuntaan!

Markus ei usko, että hänestä ja Eliaksesta tulee ystäviä − ikinä.

− Saa tapahtua jotain aivan helvetin ennennäkemätöntä, ennen kuin pystyn katsomaan Eliasta mitenkään uudella tavalla.