fbq
Telkkari
22.04.2018 18:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Markus
Temptation Island -Markukselta hyvin yllättävä paljastus: "Tämän takia halusin pois saarelta" - syy ei olekaan Noora-rakkaassa!
Telkkari
22.04.2018 18:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomi -sarjassa mukana ollut Markus poistui ohjelmasta kihlattunsa Nooran kanssa pari viikkoa sitten.

Iltanuotiolla Markus näki videon, jossa Bile-Danin puoliso Eve kertoi Nooran pitävän koko Temptation Islandia lähinnä lomana omasta suhteestaan. Myös sinkku-Markus kertoi Nooran puhuneen harkitsevansa eroa viimeisellä iltanuotiolla.

Lue myös: Juonipaljastus: Näin dramaattisesti etenee Temptation Island Suomen sokkilähtö - "Se oli kavereiden kesken läppä!"

Markuksen mukaan Nooran puheet tai teot eivät vaikuttaneet siihen, miksi hän halusi lopettaa parisuhdepelin kesken kaiken.

− Huvittavaa oli se, että en huomannut Nooran puheissa mitään ihmeellistä. Kaikki näkemäni oli sinkkumiesten huutelua, Markus kertoi Seiskalle.

Lue myös: Temptation Island -Markus ei pystynyt sensuroimaan itseään Eliaksesta puhuessaan – viiltävät kommentit TIS-kuvauksista: ”Kulmikas v**tu, s***ana!”

 

”Elias teki matkastani helvettiä!”

Markus paljasti, että lopettamispäätökseen vaikutti kaikista eniten miesten saaren kohutuin ja puhutuin henkilö eli Elias.

− Elias ja hänen käytöksensä vaikuttivat päätökseeni lähteä ohjelmasta. Hän teki matkastani yhtä helvettiä. Sitten oli vielä edellisissä juhlissa koettu hetki, kun Elias alkoi kommentoida Jonnalle tämän hedelmällisyyteen liittyviä asioita. Kuulin asiasta, ja menin takapihalle rauhoittumaan. Mietin, vedänkö ranttaliksi. Se tilanne kolahti minuun niin pahasti. Eihän kenellekään sanota tuollaisista asioista! En minä voinut viedä Eliasta siellä saunan taakse, koska minä olisin saanut siitä hirveät syyt niskoilleni. Minuthan olisi heitetty sieltä pois aikoja sitten, Markus sanoi.

Lue myös: Huhhuh, Temptation Island -Elias järkyttää kuvottavilla puheillaan sinkku-Jonnan hedelmällisyydestä – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”V***u, mikä mulkku oikeesti!"

− Säälin Eliasta. Mietin, voiko kukaan olla oikeasti niin idiootti, että menee kommentoimaan noin henkilökohtaista asiaa jollekin! Iltanuotiolla vitutukseni vain purkautui, Markus muisteli viimeisiä hetkiään viettelysten saarella.

Lue myös: Temptation Islandin Markus paljastaa hänen ja Nooran suhteen lohduttoman tilanteen: Minun kohdallani kaikki meni todella huonoon suuntaan!

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »