fbq
Temptation Island Suomi Santeri Kärki

Oho, politiikkaan lähtenyt TIS-Santeri julkaisi esikoisteoksensa: "Historia ja politiikka ovat intohimoni" - paljastaa myös nykyiset välinsä TIS-Eveen!

Temptation Island Suomen kuudennelta kaudelta tuttu Santeri Kärki, 28, yllätti somekansan täysin julkaisemalla oman kirjansa huhtikuussa. 

Teoksen nimi on Jalkapallon vaiettu matka valtalajiksi. Kirjassa käsitellään esimerkiksi sitä, miten jalkapallo ja politiikka ovat vaikuttaneet toisiinsa. 

Oho! Santerilta superpaljastus Temptation Island Suomen kuvaustaukopäivistä: "Tolppia kolisuteltiin ja seksiä on harrastettu!"

Seiska tavoitti Santerin, joka kertoo, että kirjan julkaiseminen oli pitkäaikainen haave.

- Sain näin korona-aikaan inspiraatiota avaamaan vanhan historian kandityöni jalkapallon globalisaatiosta. Huomasin, että minulla onkin tästä runsaasti lisää sanottavaa, Santeri toteaa puhelimitse. 

Santeri on valmistunut Tampereen yliopistolta humanististen tieteiden kandidaatiksi.

- Historia ja politiikka ovat intohimoni. Minua pyydettiin myös mukaan politiikkaan, ja olen nyt ehdolla kuntavaaleissa!

Tosi-tv-tähden mukaan Temppareihin osallistuminen on tuonut hänelle enimmäkseen hyviä asioita.

- Pääsin ohjelman tuoman julkisuuden myötä mukaan politiikkaan. Ainoat sellaiset epämukavat tilanteet, jotka ovat aiheutuneet ohjelman osallistumisesta, ovat kenties ne, joissa minua on lähestytty baarissa enkä ole päässyt keskusteluista pois, hän nauraa.

TIS-Jennan Iltarovio jakso 9 – vieraana Santeri – totuus kolmiodraamasta: ”Joimme tequilaa aamukuuteen”

Santeri ja Eve osallistuivat pariskuntana Temptation Island Suomeen. Santeri ja Eve olivat yksi kauden puhutuimmista pariskunnista, sillä he olivat avoimessa suhteessa, eikä tällaista käännettä oltu ennen Temppareissa nähty. 

Santeri ja Eve lähtivät saarelta kotiin yhdessä mutta päättivät erota pian ohjelman päätyttyä.

Miehen mukaan hän ei enää ole väleissä exänsä kanssa.

- Mehän erottiin silloin 2020 ohjelman ilmestymisen jälkeen ja muutettiin erilleen. Ei olla enää ollenkaan tekemisissä, Santeri sanoo.

”Kyyneleet vain valuivat toisen tissejä vasten” - Temptation Island Suomen Eve ja Santeri kovan paikan edessä: Voiko suhde enää jatkua kaiken saarella koetun jälkeen?