Oho! Santerilta superpaljastus Temptation Island Suomen kuvaustaukopäivistä: "Tolppia kolisuteltiin ja seksiä on harrastettu!"

Telkkari | 19.12.2019 21:25

Santeri paljasti intiimejä asioita Temptation Island Suomen kulisseista. Kuudennen kauden viimeisellä iltanuotiolla Santeri ja hänen tyttöystävänsä Eve käyvät läpi kuluneiden viikkojen tapahtumia ja päättävät, jatkavatko he yhdessä vai eivät.

Ennen pariskunnan kohtaamista, kyseli juontaja Sami Kuronen Santerilta muun muassa Annikasta ja Marinasta, joiden kanssa Santeri vietti suurimman osan matkasta. Santeri myönsi ihastuneensa Marinaan.

- Kyllähän se tietysti hämmensi. Osasin kuitenkin asennoitua siihen, että peli on puhallettava poikki, ettei häneen tai minuun satu. Yllätyin, kuinka nopeasti se muuttui kiinnostuksesta ihastumiseksi, Santeri sanoi.

"Ilkeä, itsekeskeinen, julkisuutta hakeva ämmä!" Temptation Island Suomen Santeri pettyi rajusti Joskuun - lue katkera tilitys sanasta sanaan!

Sami halusi tietää, oliko Santeri harrastanut seksiä viettelysten saarella.

- Tolppia on kolisuteltu, ja välipäivinä mörkö saattoi kolauttaa sisään. Seksiä on harrastettu, Santeri paljasti.

Välipäivillä mies tarkoitti päiviä, jolloin resorteilla ei kuvata. Sami yritti udella, kuka sinkkunaisista oli päätynyt sänkyyn Santerin kanssa.

- Hän halusi, ettei hänen nimeään sanota televisiossa. Kunnioitan hänen toivettaan tässä kohdassa, Santeri totesi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!