fbq
Telkkari
20.12.2019 12:08
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: seiskan toimitus
temptation island suomi -santeri ja jenna
TIS-Jennan Iltarovio jakso 9 – vieraana Santeri – totuus kolmiodraamasta: ”Joimme tequilaa aamukuuteen”
Telkkari
20.12.2019 12:08
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: seiskan toimitus

Temptation Island Suomi -ohjelma on tullut tiensä päähän, ja niin myös TIS-Jennan Iltarovio. Viimeisessä jaksossa on vieraana Santeri, joka seurustelee edelleen kumppaninsa Even kanssa. 

- Kuvauksien jälkeen emme nukkuneet edes kaikkia öitä yhdessä, sillä välien selvittely meni välillä niin pahasti tunteisiin, Santeri nauraa. 

Lue myös:  "Ilkeä, itsekeskeinen, julkisuutta hakeva ämmä!" Temptation Island Suomen Santeri pettyi rajusti Joskuun - lue katkera tilitys sanasta sanaan!

Santerin Temptation Island Suomi -kuvaukset menivät suurimmalta osin niin Annikan kuin Marinan kanssa. Tilanne eteni pienimuotoiseksi draamaksi, sillä Annika oli ihastunut Santeriin ja Santeri puolestaan Marinaan. 

Mies vietti öitä molempien kanssa, mutta erityisesti bileiltoina Santeri viihtyi Marinan kainalossa. Iltaroviolla Santeri paljastaa, että asiaan on täysin looginen syy. 

- Annikan kanssa saatettiin puhua ennen bileitä, että mahdollisesti menisin hänen viereensä illan päätteeksi, mutta usein hän lähti nukkuman jo kahden aikaan. Minä ja Marina saatoimme valvoa aamukuuteen ja juoda tequilaa suoraan pullosta. 

- Siinä on ollut maksa koetuksella. Makoilimme sohvalla, molemmilla tequila-pullo toisessa kädessä ja tupakka toisessa kädessä. Jossain kohtaan vain vaapuimme sinne, minne jalat veivät, ja usein se meni sitten vain ajautui Marinan viereen, Santeri kertoo. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »