fbq
Telkkari
19.12.2019 21:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Eve ja Santeri
”Kyyneleet vain valuivat toisen tissejä vasten” - Temptation Island Suomen Eve ja Santeri kovan paikan edessä: Voiko suhde enää jatkua kaiken saarella koetun jälkeen?
Telkkari
19.12.2019 21:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen kuudennen kauden viimeinen jaksossa Santerin ja Even kohtaaminen herättää ainakin Evessä voimakkaita tuntemuksia.

Santeri ja Eve ovat eläneet avoimessa suhteessa alusta asti, ja Temptation Island Suomessa he halusivat testata rajojaan. Kuluneiden viikkojen aikana etenkin Eve on paininut omien tunteidensa kanssa ja epäillyt tulevaisuuttaan Santerin kanssa.

Viimeisellä iltanuotiolla Santeri kertoi, mitkä asiat olivat häirinneet häntä eniten.

- Puhuit todella vähättelevästi minusta koko ajan. Ajattelin sinun olleen ihastunut siihen Rasseen ja vievän sitä juttua pidemmälle. Olin aika paskana, ja lauoin asioita, joita en ole tarkoittanut, Santeri sanoi.

- Ajattelinkin, että se on ollut sinulta reaktio, Eve totesi.

- Varmaan se oli se video, kun Annika tuli viereeni nukkumaan. Olin vähän sokissa, eikä oikein mitään reaktiota. Aamulla herään siihen, kun kyyneleet valuivat toisen tissejä vasten siinä. Olin nähnyt unta kymmenestä eri tavasta, joilla jätät minut, Santeri kertoi.

"Ilkeä, itsekeskeinen, julkisuutta hakeva ämmä!" Temptation Island Suomen Santeri pettyi rajusti Joskuun - lue katkera tilitys sanasta sanaan!

”Minun on löydettävä itseni!”

Iltanuotion aikana Santerin ja Even oli päätettävä parisuhteensa kohtalosta.

- Täällä on tullut se, että kun on oma elämä hukassa, ei parisuhde ole se mitä tarvitsen. Olen puhunut, että haluaisin olla vähän aikaa itseni kanssa. Minun on löydettävä itseni, ennen kuin voin olla toisen kanssa, Eve sanoi.

- Haluan lähteä täältä kanssasi ja mennä kotiin selvittämään näitä asioita. Kun lähden taas opiskelemaan, haluan hengähdystauon ja omaa aikaa miettiäkseni asioita, hän jatkoi.

Juontaja Sami Kuronen halusi tietää pariskunnan lopullisen päätöksen.

- Kyllä me pariskuntana poistumme ainakin koti-Suomeen jatkamaan keskusteluja, Eve täräytti.

- Näin tehdään, Santeri sai sanotuksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »