fbq
Kotimaa
10.05.2021 19:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Chafak
Oho, missikaunotar Sara Chafak paljasti painonsa somessa: "En koskaan punnitse itseäni, mutta tänään tein niin"
Kotimaa
10.05.2021 19:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Chafak, 30, teki rohkean paljastuksen somessa.

Kaunotar julkaisi eilen sunnuntaina (9.5.) videon vaa'asta Instagram-videotarinoissaan, jonka yhteydessä hän kertoi omasta painostaan. 

- En koskaan punnitse itseäni, mutta tänään tein niin. Pakko sanoa, etten ole koskaan aiemmin painanut 70 kiloa.

Lue myös: Voih, Sara Chafak ja Jeffrey Lawman hempeilevät tuoreissa yhteiskuvissa - missikaunottarelta vihjaileva paljastus rakkaastaan: "Hän tietää, miten saa minut..."

Arkistovideo: Sara Chafak Internetin pelottavimmasta hakukoneesta: En tiedä mitä hakukone voisi minusta löytää!

Saran mukaan hän ei välitä painostaan.

- Onneksi en välitä painostani, vaan mitoista.

- Kai elämä on hyvää, Sara kirjoitti kakkuemojin ja kieltä näyttävän emojin kera.

Lue myös: Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Kaunotar näpäytti arvostelijoita

Myös muut missikaunottaret ovat avautuneet painostaan sekä kauneusihanteista.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 29, jakoi sensuellin kuvan sosiaalisessa mediassa tammikuussa. Julkaisun teksti oli eräänlainen vastaisku ihmisille, jotka ovat lähettäneet hänelle törkeitä yksityisviestejä Instagramissa.  

Lue myös: Sara Sieppi julkaisi seksikkään alusvaatekuvan - vastaisku arvostelijoille: ”Kymmenen lisäkiloa on tehnyt minut vaan onnellisemmaksi”

Te Maijat ja Pekat siellä minun dm-boxissa. Antakaa minun tehdä kokiskakkuja ja syödä konvehteja aamiaiseksi. Kymmenen vuotta missikisoista ja kymmenen lisäkiloa on tehnyt minut vaan onnellisemmaksi. Nautitaan elämästä hyvällä balanssilla. P.S. Jos joku ei tänään vielä sanonut sinulle, niin näytät muuten ihan saatanan hyvältä! Ei minulla muuta, Sara kirjoitti kuvan yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Missiemon viimeinen kilpailu

Rosanna Kulju, 29, paljasti Instagram-tilillään lopettavansa Miss Helsinki -kisojen järjestämisen ensi syksyn kisojen jälkeen. Hän kertoi julkaisunsa yhteydessä, että hänen mielestään perinteiset kauneuskilpailut ovat menneen talven lumia, eikä halua siksi jatkaa kisojen ohjaimissa.

 Tämä kilpailu on mulle enemmän kuin kilpailu, merkitsee mulle henkisellä tasolla niin paljon enemmän. Merkitsee ystäviä, kokemuksia, uraa ja kehittymistä - oi niin paljon kehittymistä.

Lue myös: Superupean Rosanna Kuljun mieltä painaa – ihmettelee häneltä paljon kysyttyä asiaa: ” Ei sillä luvulla ole yhtään mitään merkitystä”

Arkistovideo: Rosanna Kulju - deittailun pelisäännöt hukassa

Kaunotar totesi, että hänen viimeiseksi jäävä kilpailukierros tehdään lyhyesti ja ytimekkäästi, pääpainona sosiaalinen media.

Minua organisaattorina ei edelleenkään kiinnosta kandidaattien paino tai pituus, vaan se mitä he ovat ja miten he kohtelevat muita ihmisiä. Minua kiinnostaa henkilöt, jotka ovat karismaattisia ja energisiä ja joilla on palo lähteä kehittämään jotain aivan omaa - oli se sitten mitä tahansa.

Lue myös: Yllätyspäätös! Rosanna Kulju luopuu Miss Helsinki -kisojen järjestämisestä – taustalla yllättävä syy: "Olen sitä mieltä, että..."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »