fbq
Kotimaa
27.04.2021 15:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Rosanna Kulju
Yllätyspäätös! Rosanna Kulju luopuu Miss Helsinki -kisojen järjestämisestä – taustalla yllättävä syy: "Olen sitä mieltä, että..."
Kotimaa
27.04.2021 15:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Missiemona tunnettu Rosanna Kulju, 29, paljasti Instagram-tilillään lopettavansa Miss Helsinki -kisojen järjestämisen ensi syksyn kisojen jälkeen. Kilpailu jatkunee edelleen, mutta eri ihmisen ohjeistuksessa Rosanna kertoo.

– Kyllä se niin on, että Miss Helsinki -kilpailu tulee taas syksyllä. Kylläkin viimeistä kertaa tämä daami puikoissa.

Lue myös: Rosanna Kulju osti asunnon helsinkiläiseltä arvoalueelta: "Oon niin onnellinen!"

Katso video: Rosanna Kulju – Deittailun pelisäännöt hukassa

Missikisat vanhanaikaisia

Rosanna kertoo julkaisunsa yhteydessä, että hänen mielestään perinteiset kauneuskilpailut ovat menneen talven lumia, eikä halua siksi jatkaa kisojen ohjaimissa.

Tämä kilpailu on mulle enemmän kuin kilpailu, merkitsee mulle henkisellä tasolla niin paljon enemmän. Merkitsee ystäviä, kokemuksia, uraa ja kehittymistä - oi niin paljon kehittymistä.

Lue myös: Superupean Rosanna Kuljun mieltä painaa – ihmettelee häneltä paljon kysyttyä asiaa: ” Ei sillä luvulla ole yhtään mitään merkitystä”

Tuleva ex-missiemo paljastaa myös, että hänen viimeiseksi jäävä kilpailukierros tehdään lyhyesti ja ytimekkäästi, pääpainona sosiaalinen media.

– Minua organisaattorina ei edelleenkään kiinnosta kandidaattien paino tai pituus, vaan se mitä he ovat ja miten he kohtelevat muita ihmisiä. Minua kiinnostaa henkilöt, jotka ovat karismaattisia ja energisiä ja joilla on palo lähteä kehittämään jotain aivan omaa - oli se sitten mitä tahansa.

Viimeinen kerta tehdään isosti

Rosanna kertoo myös, että missiemon viimeiseksi jäävästä missikilpailusta tulee iso ja näyttävä, finaalista puhumattakaan.

– Finaalista tulee täysin erilainen kuin aiempina vuosina, ja luvassa on myös nostalgiaa.

Rosanna itse voitti kyseisen missikisan vuonna 2015, jolloin kilpailu oli vielä Martina Aitolehden järjestämä. Martina kuitenkin luovutti vetovastuun Rosannalle vuonna 2018.

Lue myös: Järkyttäviä kommentteja! Rosanna Kuljua huolestuttaa uhkaavien viestien lisääntyminen - ”Sut pitäis joukkoraiskata”