fbq
Kotimaa
21.02.2021 18:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Rosanna Kulju. Pasi Murto
Superupean Rosanna Kuljun mieltä painaa – ihmettelee häneltä paljon kysyttyä asiaa: ” Ei sillä luvulla ole yhtään mitään merkitystä”
Kotimaa
21.02.2021 18:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Somevaikuttaja ja missiemo Rosanna Kulju, 29, pohti sosiaalisessa mediassa monien pakkomiellettä toisten painoon. Hän paljasti Instagram-julkaisunsa yhteydessä erään kysymyksen, mihin häneltä jatkuvasti udellaan vastausta. 

- Minulta kysytään todella usein paljon painan jostain kumman syystä, ja vastaus on noin 70kg. En omista itse vaakaa, vaan viimeksi lääkärissä tsekattu paino. Ei sillä luvulla ole yhtään mitään merkitystä, kunhan itse voit hyvin ja viihdyt sinun kropassa. 70kg pukee minua mainiosti minun omasta mielestä, olen terve ja minun keho on vahva, Rosanna kertoo. 

Lue myös: Missiemo Rosanna Kulju kysyy someseuraajiltaan neuvoa aistikkaassa alusvaatekuvassa: "Otan mielelläni vinkin vastaan"

Positiiviseen päivitykseensä hän oli lisännyt kuvan, joka tukee erinomaisesti Rosannan viestiä. Somevaikuttaja näyttää hyvin kauniilta pelkässä uimapuvussa, kun hän makoilee kylvyssä vaahdon keskellä. 

Toki kuvasta näkee Rosannan vain takaapäin, mutta hänen kauneutensa loistaa katsojalle läpi muistakin hänen julkaisuistaan. 

Lue myös: Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas hehkuivat onnea yhteiskuvissa, Sara Sieppi ja Rosanna Kulju ruusujen ympäröimänä - näin julkkikset viettivät ystävänpäivää! 

 

Rakkauselämä

Rosannalla on ollut viimeisimmän vuoden aikana sutinaa romanssirintamalla. Tuoreimpien tietojen mukaan kaunotar lopetti tapailunsa baarimogulin kanssa helmikuussa, josta Seiska jo uutisoi. 

- En halua kommentoida asiaa enempää, kuin että emme ole koskaan seurustelleet, Rosanna viestitti Seiskalle asiasta.

Lue myös: Välit viilenivät! Baarimoguliin yhdistetty Rosanna Kulju suhteen päättymisestä: Emme ole koskaan seurustelleet! 

Rosanna vietti viime vuoden kesällä säännöllisesti öitä Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon luona, mutta heidän välinsä viilenivät jo syyskuussa. 

Kaunottaresta löytyi myös muutama kuva Tinder-deittailusovelluksesta. Rosannan profiiliksi kyseisiä kuvia ei voinut varmaksi sanoa, vaikka tiedot siellä täsmäsivät Rosannaan. 

rosanna lähtee nikolta
Somevaikuttaja poistumassa Nikon luota elokuussa 2020. Kuva Panu Hörkkö.

Lue myös: Superupea Rosanna Kulju julkaisi pohdiskelevan päivityksen tulikuuman bikinikuvan kera - Kirsi Alm-Siiralta kannustava kommentti!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »