fbq
Mikko Leppilampi iski ruotsalaisblondin.

Ohhoh, Mikko Leppilammella salasuhde F1-kaunottareen – kuvankaunis Sofia on menestyvä ruotsalaisblondi!

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta, 39, tuli kertaheitolla yksi Suomen tavoitelluimmista poikamiehistä, kun hän helmikuussa erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Maryam Razavista, 35, kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi erosivat! 8 vuoden suhde ohi - Maryam löysi heti lohdun Emma-voittajasta

Charmantti komistus ei kuitenkaan viihtynyt kauaa sinkkumarkkinoilla. Seiskan tietojen mukaan Mikko seurustelee jo täyttä häkää erittäin viehättävän ruotsalaisblondin Sofian kanssa.

Hirvittävä rääkki! Mikko Leppilampi esitteli teräspakaroitaan - viihtyi märkäpuvussa Martina Aitolehden kanssa - katso kattava kuvakooste!

Seiskan tietojen mukaan Leppilammen uudella sydämen valitulla on kosolti kokemusta myös formulamaailmasta. Sofia on työskennellyt F1-maailmassa tapahtumajärjestäjänä, ja hänellä on siksi hyvät yhteydet moniin F1-kuljettajiin.

Mikko Leppilampi uhkuu itsevarmuutta – paidaton otos villitsi: ”Kaikki me suomalaiset naiset ollaan kiitollisia tästä kuvasta!”

Yksi näistä on Kimi Räikkönen, joka kuuluu puolestaan Leppilammen lähipiiriin. Onkin paljon mahdollista, että Mikko ja Sofia ovat tavanneet toisensa jo vuosia sitten.

Lue kaikki Mikon ja ruotsalaisblondin salasuhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!