fbq
Uutiset
22.02.2018 06:54
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Mikko Leppilampi erosi.
Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi erosivat! 8 vuoden suhde ohi - Maryam löysi heti lohdun Emma-voittajasta
Uutiset
22.02.2018 06:54
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska on uutisoinut, että näyttelijä Mikko Leppilammen, 39, suhde mallina ja tv-juontajana työskentelevän Maryam Razavin, 34, kanssa on ajautunut jäätävään kriisiin. Suhde on nyt Seiskan tietojen mukaan päättynyt.

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi: Hyytävä suhdekriisi - 8 vuoden yhteiselo päättymässä eroon!

– Mikko ja Maryam ovat lähteneet eri teille. Suhde on päättynyt Mikon aloitteesta. Maryam olisi halunnut puolestaan jatkaa yhteiselämää ja ottaa suhteessa uuden askeleen, Seiskalle kerrotaan.

Lähipiirin mukaan Maryam nähtiin kriisin aikana itkuisena työkeikoilla.

Tanssii tähtien kanssa -juontajanakin tunnetun Mikon suhde Maryamiin alkoi vuonna 2010. Vuoden 2017 alussa Mikko ja Maryam ostivat miljoonakodin Espoon Westendistä. Rauhallisella arvoalueella komeilevassa kämpässä on peräti 255 neliötä.

Lue myös: ”Surullinen Maryam on itkenyt ja tilittänyt työkeikoilla” – Mikko Leppilammen ja Maryam Razavin hyytävän suhdekriisin taustalla vuosien yhteiselo!

Maryam vahvisti eron keskiviikkona Cosmopolitanin blogissaan. Maryam kirjoitti erosta seuraavasti:

Elämäni muuttui täysin vuoden alussa, kun ymmärsin että ainoa oikea ratkaisu minulle oli lähteä.

Tuntui hyvin luonnolliselta pysyä yksityisenä tässäkin kohdassa parisuhdetta ja toivoin, ettei asiaa tarvitsisi käsitellä julkisesti.

Tiedostin kuitenkin, että asia jossain vaiheessa julkisuuteen päätyy, joten tässä kohtaa haluan laittaa pisteen spekulaatioille. Uusille aluille.

Kuten torstaina ilmestynyt Seiska paljastaa, uusi alku tarkoittaa Maryamin kohdalla uutta lohduttajaa, jonka Maryam on löytänyt muusikko Leo Stillmanista, joka vastikään voitti vuoden tulokkaan Emma-palkinnon.

Lue lisää Mikon ja Maryamin kohuerosta sekä Maryamin uudesta suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »