fbq
Kotimaa
05.06.2021 18:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Pia Lamberg
Nyt on märkää! Mallimorsian Pia Lamberg viettää polttareitaan pikkubikineissä Palm Springsissä – katso kuumat kuvat allasbileistä
Kotimaa
05.06.2021 18:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Pia Lamberg, 30, viettää parhaillaan kuumia polttareita Palm Springsin lomakaupungissa Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Suomalaiskaunotar on menossa naimisiin amerikkalaisen liikemiesrakkaansa Keithin, 36, kanssa tänä kesänä. Kihloihin he menivät viime joulukuussa (2020).

Mallina ja personal trainerina USA:ssa menestynyt entinen Miss Suomi sai nimettömäänsä upean timanttisormuksen juuri ennen joulua.

Onnesta hehkunut kaunotar vahvisti tuolloin kihlauutisen Seiskalle.

– Kihlaus pitää paikkansa. Joulun vietämme Keithin vanhempien luona itärannikolla, Pia kertoi.

Lue myös: Pia Lamberg meni kihloihin! Keith-rakas kosi muhkealla timanttisormuksella – katso kuva!

– Yritän löytää valkoisia bikineitä polttareihini, Pia pähkäili eilen sosiaalisessa mediassa ja julkaisi kuuman kuvan timmistä bikinivartalostaan.

Vaimoke altaassa

Kihloihin jouluna, naimisiin kesällä. Se on Pian ja Keithin rakkauden kaava.

Polttareitaan upea vaaleverikkö juhlii tyttöporukalla tämän viikonlopun ajan erämaan kuumuudessa. Palm Springsin kaupunki on suosittu lomapaikka, jossa viihtyvät niin opiskelijaporukat kuin eläkeläisetkin. Los Angelesista sinne on parin tunnin ajomatka.

Koska kaupunki sijaitsee keskellä erämaata, siellä on kuiva ja kuuma ilmasto läpi vuoden. Niinpä ei ole ihmekään, että polttarisankarikin viihtyy vedessä.

Pia julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan uima-altaalta, missä hän kelluu uimapatjan sylissä hehkeissä valkoisissa bikineissä.

Pian hellehatun lierissä lukee "wifey" eli suomeksi vapaasti käännettynä vaimoke. Hashtägit kuvaavat tunnelmaa: polttarit, allasbileet, lähtölaskentahäihin, auringonsuutelema...

Hääpuku jo hankittu

Pia Lamberg on tiettävästi löytänyt hääpukunsakin, sillä hän kävi sovittamassa useita upeita luomuksia paikallisissa hääliikkeissä jo huhtikuun puolella.

Lue myös: Jumalaisen kaunis morsian! Pia Lamberg sovitti häkellyttäviä morsiuspukuja – katso kuvat!

Pia on asunut Yhdysvalloissa yhdeksisen vuotta. Itä-Suomen Juuasta kotoisin oleva Pia on juurtunut Jenkkeihin: siitä pitävät huolen avoliitto ja työ. Pia on vuoden 2011 Miss Suomi, mutta hän luopui skandaalinomaisesti kruunustaan kesken kauden. Tittelin peri Sara Sieppi – joka juhlii tänään 30-vuotissynttäreitään Helsingissä.

Lue myös: Näistä bileistä ei naiskauneutta puutu! Sara Siepin synttärijuhlat venyivät kolmipäiväisiksi

Pia ja sijoitusalalla työskentelevä Keith ovat seurustelleet liki viisi vuotta, ja he asuvat yhdessä Kaliforniassa. Pariskunnan kaunis, upealla merinäköalalla varustettu kotitalo sijaitsee Playa del Reyn rantakaupungissa Los Angelesin eteläpuolella.

He muuttivat vuokralle taloon viime vuoden toukokuussa.

– Lentokenttä on melkein vieressä, joten sijainti on mahtava – jos vain voisi joskus vielä matkustella, Pia huokasi Seiskan kotiesittelyssä viime syksynä.

etuovi
Tervetuloa kotiini! Pia Lamberg seisoo kotiovellaan Playa del Reyssa, Kaliforniassa. Kaksikerroksinen tyylikäs paritalo sijaitsee Tyynenmeren rannalla.

Hulppea kotitalo meren rannalla

Kaksikerroksisessa, valkoiseksi kalkitussa kalifornialaistalossa on juuri sopivasti tilaa suomalaiskaunottaren tarpeisiin. Avoparin päämakuuhuone sekä vierashuone kylpytiloineen sijaitsevat alakerrassa, kuten myös viehättävä pieni patio ja piha.

– Minulla on kasvimaalla vähän yrttejä ja tomaatteja, ei sen suurempaa. En ole mikään viherpeukalo, vaikka nautinkin kukista ja vehreydestä.

Lue myös: Vuokra 6 000 taalaa! Pia Lamberg avasi uuden kotinsa ovet Seiskalle – kuvat missikaunottaren turvapaikasta

Pia paljasti Seiskalle, että paritalon kuukausivuokra on peräti 6 000 dollaria.

– Tämä ei ole loppuelämämme koti, sen tiedämme. Tarkoitus on jollakin aikavälillä, ehkä jo lähivuosien aikana, ostaa oma talo.

Ehkä häiden jälkeen... kun on tarvetta myös lastenhuoneelle? Aika näyttää!