fbqNo nyt! Jare Tiihonen yllätti sadattuhannet ihmiset Instagramissa - hätkähdyttävä päivitys pitkän tauon jälkeen: "Joku vois laiskaksi haukkua" | Seiska
Katso kuva!
Jare Tiihonen

No nyt! Jare Tiihonen yllätti sadattuhannet ihmiset Instagramissa - hätkähdyttävä päivitys pitkän tauon jälkeen: "Joku vois laiskaksi haukkua"

Kotimaa | 22.07.2021 16:42

Vuonna 2018 räppiuraltaan eläkkeelle siirtynyt Jare Tiihonen, 39, yllätti keskiviikkona sadattuhannet ihmiset, kun hän julkaisi ensimmäisen Instagram-päivityksensä pitkään aikaan.

Ennen keskiviikkoa (21.7.) Jare oli edellisen julkaissut päivityksen Instagram-tilillään helmikuussa, mutta tuolloin päivitys liittyi yhteistyökampanja, jossa hän oli mukana. Todellisia kuulumisiaan Jare oli edellisen kerran päivittänyt kuvapalveluun noin kuusi kuukautta sitten.

Tuoreessa kuvapäivityksessään tyylikäs ex-räppäri poseeraa upean mustan auton takana laukku kädessään. Jarella on yllään komeat aurinkolasit, vaalea kauluspaita ja vaalean harmaat housut.

Lue myös: Cheekin uran loppuminen näkyy: Jare Tiihosen tienestit putosivat - silti yhä aivan kammottavat tulot!

Päivityksen kuvateksti herätti varmasti kysymyksiä seuraajien keskuudessa.

- Kesä sujunut todella iisisti. Ei oo paria roadtrippiä lukuunottamatta tullut kylillä hirveesti heiluttua. Joku vois laiskaksi haukkua, mutta mulle tää on toiminut loistavasti, Jare kirjoitti.

Hittilistoja takavuosina dominoinut Tiihonen ei paljastanut päivityksessään, missä kaikkialla hän on autollaan kesän aikana ajellut. Myös laiskuuden ja vähäisen iltaelämässä käymisen yhdistäminen tuntuu päivityksessä mystisen humoristiselta.

Jaren seuraajat ja julkkiskaverit kommentoivat tuoretta kuvaa ihastellen. Esimerkiksi Mikko Leppilampi, Kim Herold ja Sami Hyypiä kommentoivat päivitystä erilaisin emojein.

- Tekijä tekee tekee, paskahousut ei mitää, tubettaja Jaakko Parkkali puolestaan kirjoitti päivityksen alle.

Lue myös: Cheek lopetti piileskelyn: Jare Tiihonen paukautti viimein suorat sanat kipeästä aiheesta - "Miten näin voi olla?"

 

Vilahdellut muiden sometileillä

Vaikka Jare itse on pitänyt hiljaisuutta Instagramissa, on hän vilahdellut viime aikoina toisinaan julkisuudesta tuttujen kavereiden ja veljensä Jere Tiihosen somepäivityksissä.

Viikonloppuna Jere julkaisi kuvan, kun veljekset olivat vesijetteilemässä.

- Rento ja vauhdikas hyvän fiiliksen päivä Jaren ja Auroran kanssa. Kiitos kestityksestä broidi, Jere fiilisteli kuvatekstissä, viitaten Auroralla hänen tyttäreensä.

Lue lisää: Hurmaava kuva! Jare Tiihonen vietti rentoa päivää Jere-veljensä kanssa - "Kiitos kestityksestä broidi"

Pete Parkkonen puolestaan julkaisi yhteiskuvan Tiihosen kanssa kesäkuussa.

– Hymy määrää, Peten ytimekäs kuvateksti kuului.

Lue lisää: Tältä julkisuutta välttelevä Jare Tiihonen näyttää nykyään - muusikkokaverin julkaisema yhteiskuva aiheutti kommenttimyrskyn: "Syypää sun hymyyn"

Myös räppäri Paleface törmäsi kesäkuussa Jareen ja julkaisi kohtaamisesta kuvan.

- Kaikennäköst ryhmää hengaa nykyään huoltoasemilla... Pitäkää varanne, Paleface kirjoitti.

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!