Katso kuva!
Jare Tiihonen

Tältä julkisuutta välttelevä Jare Tiihonen näyttää nykyään - muusikkokaverin julkaisema yhteiskuva aiheutti kommenttimyrskyn: "Syypää sun hymyyn"

Kotimaa | 21.06.2021 12:11

Muusikko Pete Parkkonen, 31, julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään kesäisen yhteiskuvan räppiuransa päättäneen Jare Tiihosen, 39, kanssa.

Kuvassa Pete poseeraa heinäpellon laidalla lierihattu päässään vaaleansinisessä kesäpaidassaan. Jare on puolestaan pukeutunut kuvassa niin ikään vaaleansiniseen kauluspaitaan, joka sointuu hienosti Peten vaatetuksen kanssa.

–  Hymy määrää, Peten ytimekäs kuvateksti kuuluu.

Lue myös: Cheek julkaisi hulppeita lomakuvia vuosien varrelta: Lukas Leonin kommentti suututti fanit - katso

Hurja määrä kommentteja

Peten hurmaava, juhannusyön tunnelmaa ennakoiva kuva on kerännyt yli kymmenentuhatta tykkäystä ja runsaasti kommentteja. Moni on kommentoinut parivaljakon yhteiskuvaa vitsaillen.

– Syypää sun hymyyn, kirjoittaa kohurokkari Archie Cruz viitaten Cheekin samannimiseen hittibiisiin.

Lue myös: Kuuma, kuumempi, Pete Parkkonen! Laulajahurmuri julkaisi paidattoman kuvan joka sai seuraajat hullaantumaan: "Vau mikä ilmestys!"

Radiojuontaja Juha Perälä on niin ikään kommentoinut kuvaa. Juhan sormet syyhysivät näppäimistöllä kannustavan elämänohjeen verran.

– Hymyile ja koko maailma hymyilee kanssasi, Juha kirjoittaa englanniksi.

Näin Cheek suhtautuu Seiskan kohuihin hänestä -  tämä kuva on klassikko!

Juuri isäksi tullut muusikko Nikke Ankara on niin ikään jättänyt kommenttinsa kappaleen nimen muodossa.

– Me ollaan ne, Nikke tietää.

Lue myös: Yllätysuutinen! IL: Räppäri Nikke Ankarasta tuli isä: "Uutuuskappale Baby on hänelle"

Mitta tuli täyteen

Hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa viettävä Jare on julkaissut edellisen Instagram-kuvansa neljä kuukautta sitten. Chekkonen on tuottanut sisältöä Instagram-sivuilleen vain kolmesti sitten viime syyskuun. 

Aikaisemmin tässä kuussa Jaren mitta taisi kuitenkin monen muun kulttuurivaikuttajan tavoin täyttyä, sillä Jare avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä alan tilanteesta pandemian keskellä.

– Viimeisen 15 kuukauden ajan tapahtuma- ja ravintola-ala on pyytänyt apua ihmisiltä, jotka on valittu kansaa edustamaan. Nämä kansalaiset ovat tunteneet, että heitä ei kuunnella ja heidän yhteydenottonsa ovat kaikuneet kuuroille korville. Miten näin voi olla? Jare aloitti kolmiosaisen Twitter-päivityksensä.

Lue lisää: Cheek lopetti piileskelyn: Jare Tiihonen paukautti viimein suorat sanat kipeästä aiheesta - "Miten näin voi olla?"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!