Katso videot!

Nettisarjassaan julkkiksia ruotiva Aleksi Valavuori: Olen mokannut elämässäni näyttävästi monta kertaa!

Kotimaa | 05.03.2021 17:03

Aleksi Valavuori, 42, ei anna koronapandemian hidastaa tahtiaan, sillä hän juontaa Valavuori LIVE -ohjelmaa omalla Twitch-kanavallaan kolme kertaa viikossa. Seiskan verkkosivuilla julkaistaan kerran viikossa kooste ohjelman parhaista paloista, ja jaksot ovat keränneet jopa 200 000 katselua.

Lue myös: Aleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

Aleksin vakiovieraana nähdään ex-alppihiihtäjä Kalle Palander.

– Tuollaisessa ohjelmassa on pakko olla toinen vetäjä mukana. Sopivan henkilön löytäminen on todella vaikeaa. Tekemisen pitää olla kivutonta. Kallen kanssa homma toimii, urheiluvaikuttaja hehkuttaa.

Kalle Palander on Valavuori LIVE -ohjelman vakiovieras ja toinen juontaja. – Kallen kanssa homma toimii loistavasti, Aleksi hehkuttaa.
Kalle Palander on Valavuori LIVE -ohjelman vakiovieras ja toinen juontaja. – Kallen kanssa homma toimii loistavasti, Aleksi hehkuttaa.

Lue myös: Kalle Palander repesi suorassa lähetyksessä täysin vaimonsa touhuille aviokriisin keskellä - esitteli katsojille Riina-Maijan paljonkertovaa lappusta: "Ette sitten kerro kenellekään, että näytän tämän teille!"

En pelkää puheitani

Valavuori LIVE -ohjelmassa keskitytään urheiluun, mutta torstaisin Aleksi ja Kalle käyvät läpi tuoreimman Seiskan.

– Monta kertaa on käynyt tilanteita, että olen sanonut jotain ja miettinyt jälkikäteen, tuleeko sanomista. En pelkää sitä enää. Olen mokannut elämässäni näyttävästi monta kertaa, joten epäonnistuminen ei aiheuta minussa pelon tunteita.

Aleksi juontaa Valavuori LIVE -ohjelmaansa studionsa green screeniä vasten. Sen avulla hän saa luotua ohjelmastaan juuri sen näköisen kuin haluaa.
Aleksi juontaa Valavuori LIVE -ohjelmaansa studionsa green screeniä vasten. Sen avulla hän saa luotua ohjelmastaan juuri sen näköisen kuin haluaa.

Lue myös: Aleksi Valavuori naureskelee Kalle Palanderin Tinder-kohulle – Kallelta tyhjentävä tunnepurkaus: ”Alkaa olla pinna pikkaisen kireällä, s**tana!”

Urheilualan ihmisinä Aleksi ja Kalle puhuvat ohjelmassa intohimoisesti ja suoraan lajista kuin lajista.

– Meillä ei ole suodatinta. Sanomme asioista juuri niin kuin ajattelemme. Pyrimme kuitenkin kunnioittamaan ihmisiä. Urheilijat tietävät, että urheilusta puhutaan kovalla kielellä. Siihen kuuluu, että välillä syttyy tulipaloja. Emme kuitenkaan mene henkilökohtaisuuksiin. Asiat asioina, ja niistä puhutaan suoraan ja kovaa. Senkin voi tehdä tyylikkäästi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen ja Twitch
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tilaa myös miehelle! Kattohuoneistoon muuttanut BB-Paula esittelee sinkkukotinsa – kuvat!

Katso video!

Isä tippui 37 metriä kuolemaansa, äiti kiidätettiin parantolaan ja poika joutui lastenkotiin - värikkään elämän elänyt ex-kohupoliitikko Lyly Rajala täyttää 70 vuotta

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!