Katso videot!

Aleksi Valavuori naureskelee Kalle Palanderin Tinder-kohulle – Kallelta tyhjentävä tunnepurkaus: ”Alkaa olla pinna pikkaisen kireällä, s**tana!”

Uutiset | 28.01.2021 15:02

Aleksi Valavuoren juontaman Valavuori Liven viime viikon lähetys herätti voimakkaita tunteita Kalle Palanderissa.

Kalle Palander on ollut kohuotsikoissa avioeronsa myötä. Kalle laittoi avioeron vireille tammikuun alussa. Hän hakee eroa yksin.

Lue myös: IL: Kalle ja Riina-Maija Palander: Avioero!

Viime viikolla Seiska uutisoi Kallen Tinder-seikkailuista. Hän on hakenut seuraa Carlos-nimellä. Uutinen päätyi Seiskan kanteen viime viikolla. Asia nousi esille Valavuori Livessä, jossa Aleksi Valavuori ja Kalle Palander käyvät läpi uusimman Seiskan sen ilmestymispäivänä.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Kalle Palander laskettelee Tinderissä valenimellä – Naiset paljastavat Seiskalle tutunnäköisen "Carloksen" touhut: ”Olihan hänellä komeat piirteet”

Lue myös: Upea ilmestys! Tämän kaunottaren kanssa Kalle Palander sai heti mätsin Tinderissä – nyt puhuu nelikymppinen sporttiblondi: "Tykkään pitää itseni kondiksessa"

- Sanotaanko näin, että muutamassa kannessa itsekin olleena, niin… En minä koskaan näin näyttävästi ole ollut. Kuvakin on sitä paitsi h**vetin hieno, Aleksi sanoi suorassa lähetyksessä.

Kallen tultua mukaan lähetykseen, oli aika nostaa kissa pöydälle.

- Meillähän on ollut torstaisin se Seiska-korneri, niin tuota.. Kalle aloitti.

- Ei kai siihen mikään kiire ole, Aleksi totesi vitsikkäästi.

- Ei meillä siihen ole kiire. Voi olla, että yhteys alkaa pätkiä. On nyt jotenkin huonon tuntuinen, Kalle totesi vitsaillen.

Aleksi pohjusti Seiskan läpikäymistä, mutta Kalle halusi kiirehtiä asian kanssa. Hän ilmoitti asiansa painokkaasti.

- Mennään nyt v**tu siihen, että päästään tästä v**un hommasta! Mulla rupeaa olemaan pikkaisen pinna v**tu kireällä tässä s**tana! Kello on 21.40. Siihen ei käytetä yhtään enempää kuin seitsemän minuttia!

Kalle on ollut julkisuudessa jo yli 20 vuotta. Hän tietää, että uravalintansa mukana tulee julkisuutta – halusi hän sitä tai ei.

- Veljeni sanoi aina, jos kaaduin jossain maailmancupissa ja itkin, miten paskaa tämä homma on, että: ”Mitä aloit huippu-urheilijaksi! Tule tänne Outokummulle autokorjaajaksi. 2 800 euroa palkkaa kuussa, ihan v**un siistiä hommaa”, Kalle sanoi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Katso video!

Vuosi sitten saatu diagnoosi muutti Virpi Kätkän ruokavalion: ”Suorastaan pelkäsin kokeilla itselleni sopivia ruokia”

Katso video!

Hampaiden pesukin oli liikaa! Uupumus kaatoi Juhani Tammisen salakavalasti – vaimo kiskaisi kiekkoleijonan pois pimeydestä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!