fbqAleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!” | Seiska
Aleksi Valavuori, Maisa Torppa, Kalle Palander

Aleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

Uutiset | 09.02.2021 20:02

Aleksi Valavuori ja Kalle Palander eivät säästelleet sanojaan puhuessaan Maisa Torpan elämän tuoreista käänteistä.

Seiska uutisoi viime torstaina, että Maisa Torppa on iskenyt silmänsä varattuun lentäjämieheen.

Lue myös: Maisa Torppa ihastui lentäjään – suhdehuhuista outo sotku!

– Maisa hekumoi, että on rakastunut mieheen, jonka tunsi ammattinsa kautta. Maisa luonnehti miestä ”ihan helvetin kuumaksi ja ihanaksi perheenisäksi”, Seiskalle kerrottiin joulukuussa.

Lue myös: Maisa Torppa iski silmänsä varattuun perheenisään! Kohukaunotar hekumoi ystävilleen lentäjäihastustaan

 

”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

Aleksi Valavuori ja Kalle Palander puivat asiaa Valavuori LIVE -ohjelmassa viime viikolla. Kaksikko luki uusinta Seiskaa, ja Maisa Torpan lentäjäihastuksen mainittuaan Aleksi huomautti Kallea lentäjään liittyvästä asiasta.

– Me tiedämme, kenestä puhutaan. Me tiedämme, kuka Torpan lentäjä on, Aleksi sanoi.

Kallen silmät suurenivat tilanteen tajuttuaan.

– Niin muuten tiedetään, hän huudahti.

Aleksi päätti kertoa hieman lisää Maisan oletetusta ihastuksesta.

– Tässä lukee, että lentäjä on varattu perheenisä. Nythän tilanne on se, että lähipiiriimme kuuluu lentäjä. Hän on varattu, ja hän on perheenisä, hän totesi.

Lue myös: Maisa Torpan lentäjäihastus järkyttyi sutinahuhuista – lopetti kohukaunottaren seuraamisen Seiskan yhteydenoton jälkeen

Kalle täräytti suoran mielipiteensä kuviosta.

– Tätä kyseistä lentäjää kun katsoo, niin vähän epäilen, että hän alentuisi tällaiseen Maisa Torpan tyyliseen.. Koska hän on aika peliveijari. Pelaa hieman eri kastissa, hän sanoi.

Seiskan yhteydenoton jälkeen Maisan lentäjäihastus on muun muassa lopettanut Maisan seuraamisen Instagramissa.

– Kun tällainen kohu iskee, ihminen helposti lentää kohusta pois esimerkiksi Lappiin tai Leville. Enkä nyt väitä, että tänne olisi joku lentäjä lentänyt ja jäänyt tänne. Mutta näin voi tapahtua helposti, Aleksi velmuili.

 

Maisan urheiluvaikutukset syynissä

Seiskan juttua lukiessaan Aleksi alkoi pohtia Maisan roolia Suomen urheilupiireissä. Maisa seurusteli pitkään rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa. He erosivat syksyllä 2019.

– Saattaa Kalle olla näin, että Jari-Matti Latvala ei olisi koskaan ajanut niin pitkin v**tua ja tuhonnut uraansa, jos hän ei olisi tavannut Maisaa. Mutta… Voi myös olla, ettei Jari-Matti Latvalasta olisi tullut Toyotan tallipäällikköä ilman Maisaa, Aleksi pohti.

Katso Valavuori Liven parhaat palat alta:

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!