fbq
Nelli Matula ja Elias Kaskinen

Nelli Matula ja Elias Kaskinen lähtivät lemmenlomalle Toscanaan: maailman parasta juustoa ja hehkeää sometusta bikineissä - "En tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista"

Jo kolmisen vuotta yhtä pitäneet laulajatähdet Nelli Matula, 25, ja Elias Kaskinen, 29, ovat lomailleet viikon ajan yhdessä Italiassa, viineistään kuulussa Toscanan maakunnassa.

Pariskunta on julkaissut lemmenlomakuulumisiaan Instagram-tiliensä videotarinoissa, joista käy ilmi, että sää luoteis-Italiassa on yhä erittäin aurinkoinen ja lämmin.

Keskiviikkona Nelli ja Elias julkaisivat kuvia ja videoita muun muassa viini- ja juustomaisteluistaan. Nelli paljasti päässeensä maistamaan esimerkiksi ensiluokkaista juustoa, joka upposi pariskunnan suihin kokonaisuudessaan. 

- Voittanut 4 vuotta putkeen World Cheese Awardseissa Super gold -tittelin. Hypen arvoinen. Pelkkä kanta jäi, Nelli kirjoitti videotarinassa julkaisemansa kuvan ohessa.

Nelli Matula tuulettaa yllättävää saavutustaan bikineissä - enää ei tarvitse löytää purjehtijamiestä! Katso kuvat!

Myös Elias mainitsi Instagram-stoorissaan, että juusto on maistunut loman aikana poikkeuksellisen hyvin.

- Mä en siis tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista syödä näin paljon juustoa yhden viikon aikana. Tilannehan on nyt siis se, että jos hetkeksi sänkyynsä kellahtaa - minuutiksi edes - ja siitä kun nousee, niin tyynyn kuvio on jäänyt kylkeen ja naamaan. Mutta maisemat on hienot. Italia on mahtava, pitää pian tulla uusiksi.

Aiemmin tällä viikolla Elias kertoi Instagram-päivityksessään olevansa Italiassa aivan ensimmäistä kertaa. Hän kyseli tuolloin seuraajiltaan myös turistivinkkejä Toscanaan.

Nelli sen sijaan ei ole vielä toistaiseksi tehnyt varsinaista Instagram-päivitystä Toscanasta, mutta videotarinan puolelle hän latasi keskiviikkona hehkeän kuvan uima-altaalta, jossa laulaja nautiskelee auringosta mustissa bikineissä. Tarinan tekstityksen perusteella pariskunta lienee palaamassa Suomeen aivan lähiaikoina.

- Vikat d-vitamiinit, Nelli kirjoitti uima-allaskuvansa oheen.

Huh, kuumat kuvat! Laulajasulotar Nelli Matula, 25, lomatunnelmissa - poseeraa myös yläosattomissa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuonna 2017 toisiinsa syvemmin tutustuneet Nelli ja Elias ovat seurustelleet kolmisen vuotta ja heillä on yhteinen Papu-koira.

Pariskunta ei tosin ole julkisuudessa vieläkään vahvistanut suhdettaan. Some-seuraajille Nellin ja Eliaksen romanttiset välit eivät kuitenkaan ole jäänyt epäselviksi, niin usein he päivittävät kuulumisiaan somessa samoista maisemista.

Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

"Niin törkeä, ettei sitä tulla koskaan julkaisemaan?" - tässä se on! Laulaja Nelli Matula värisyttää härskiyden rajamailla