fbq
Kotimaa
23.09.2021 12:39
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Nelli Matula ja Elias Kaskinen
Nelli Matula ja Elias Kaskinen lähtivät lemmenlomalle Toscanaan: maailman parasta juustoa ja hehkeää sometusta bikineissä - "En tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista"
Kotimaa
23.09.2021 12:39
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Jo kolmisen vuotta yhtä pitäneet laulajatähdet Nelli Matula, 25, ja Elias Kaskinen, 29, ovat lomailleet viikon ajan yhdessä Italiassa, viineistään kuulussa Toscanan maakunnassa.

Pariskunta on julkaissut lemmenlomakuulumisiaan Instagram-tiliensä videotarinoissa, joista käy ilmi, että sää luoteis-Italiassa on yhä erittäin aurinkoinen ja lämmin.

Keskiviikkona Nelli ja Elias julkaisivat kuvia ja videoita muun muassa viini- ja juustomaisteluistaan. Nelli paljasti päässeensä maistamaan esimerkiksi ensiluokkaista juustoa, joka upposi pariskunnan suihin kokonaisuudessaan. 

- Voittanut 4 vuotta putkeen World Cheese Awardseissa Super gold -tittelin. Hypen arvoinen. Pelkkä kanta jäi, Nelli kirjoitti videotarinassa julkaisemansa kuvan ohessa.

Lue myös: Nelli Matula tuulettaa yllättävää saavutustaan bikineissä - enää ei tarvitse löytää purjehtijamiestä! Katso kuvat!

Myös Elias mainitsi Instagram-stoorissaan, että juusto on maistunut loman aikana poikkeuksellisen hyvin.

- Mä en siis tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista syödä näin paljon juustoa yhden viikon aikana. Tilannehan on nyt siis se, että jos hetkeksi sänkyynsä kellahtaa - minuutiksi edes - ja siitä kun nousee, niin tyynyn kuvio on jäänyt kylkeen ja naamaan. Mutta maisemat on hienot. Italia on mahtava, pitää pian tulla uusiksi.

Aiemmin tällä viikolla Elias kertoi Instagram-päivityksessään olevansa Italiassa aivan ensimmäistä kertaa. Hän kyseli tuolloin seuraajiltaan myös turistivinkkejä Toscanaan.

 

"Vikat d-vitamiinit"

Nelli sen sijaan ei ole vielä toistaiseksi tehnyt varsinaista Instagram-päivitystä Toscanasta, mutta videotarinan puolelle hän latasi keskiviikkona hehkeän kuvan uima-altaalta, jossa laulaja nautiskelee auringosta mustissa bikineissä. Tarinan tekstityksen perusteella pariskunta lienee palaamassa Suomeen aivan lähiaikoina.

- Vikat d-vitamiinit, Nelli kirjoitti uima-allaskuvansa oheen.

Lue myös: Huh, kuumat kuvat! Laulajasulotar Nelli Matula, 25, lomatunnelmissa - poseeraa myös yläosattomissa!

Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuonna 2017 toisiinsa syvemmin tutustuneet Nelli ja Elias ovat seurustelleet kolmisen vuotta ja heillä on yhteinen Papu-koira.

Pariskunta ei tosin ole julkisuudessa vieläkään vahvistanut suhdettaan. Some-seuraajille Nellin ja Eliaksen romanttiset välit eivät kuitenkaan ole jäänyt epäselviksi, niin usein he päivittävät kuulumisiaan somessa samoista maisemista.

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

Lue myös: "Niin törkeä, ettei sitä tulla koskaan julkaisemaan?" - tässä se on! Laulaja Nelli Matula värisyttää härskiyden rajamailla