fbqNäyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth hylkäsi asuntosijoittamisen – keskittyy nyt näyttelemiseen ja yritykseensä | Seiska
Mia Ehrnrooth

Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth hylkäsi asuntosijoittamisen – keskittyy nyt näyttelemiseen ja yritykseensä

Kotimaa | 18.08.2021 11:21

Seiska haastatteli Salatut Elämät -sarjassa Cindyä näyttelevää Mia Ehrnroothia, 34, sarjan lehdistöpäivänä tiistaina (17.8). Mia on aikaisemmin puhunut julkisuudessa harjoittamastaan asuntosijoittamisesta, mutta tämä on hänen osaltaan mennyttä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin - ja tällä kertaa ihan kunnolla: ”Minun ei tarvitse olla huonompi äiti tämän takia!”


- En ole pitkään aikaan enää tehnyt sitä. Nuorempana sitä harjoitin, mutta sitten myin ne sijoitusasunnot keskittyäkseni enemmän oman yritykseni parissa toimimiseen. Seuraan kuitenkin sijoittamista esimerkiksi ystäväni Jasmin Hamidin kautta. Se ei ole kuitenkaan enää osa minun elämääni.

Kahden lapsen äidin Aim By Mia -yritys aloitti valmistamalla luksussukkia.

- Aloitimme sillä, ja nyt olemme kehittäneet tuotteita, jotka ratkaisevat lapsiperheiden arkeen liittyviä ongelmia. Ennen poikkeusaikoja kävimme erilaisissa tapahtumissa ja pyrimme tapaamaan erityisesti lapsiperheiden äitejä. Nyt odottelen, että pääsisimme äitien kesken tapaamaan ja keksimään arjen pyörittämiseen erilaisia keinoja.

Lue myös: Mia Ehrnroothin kasvosuojabisnes aiheutti palauteryöpyn: Saan vihaviestejä!

Yritystoiminta oli kesällä Mian mukaan hiljaista, koska hän lomaili kunnolla ensimmäistä kertaa ikinä.

- Onnistuin hyvin lomailussa, en vastannut kuin muutamaan työsähköpostiin. Ehdin kuntoilemaan ja olemaan lasten kanssa. Koen itseni hyvin levänneeksi.

- Lisäksi olen onnistunut järjestämään itselleni ennen aamupalaa 20-minuuttisen, jonka aikana treenaan. Silloin käyn joko lenkillä tai poljen kuntopyörällä. Siitä saa hyvän startin päivään, ja se luo fiiliksen, että olisin 10 vuotta nuorempi, Mia päätti iloiten.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth avautuu sukutaustastaan: ”Ei siitä mitään etuja ole!”

Mia Ehrnrooth
Kahden pienen lapsen äiti uhkuu energiaa. - Aamuisin treenaaminen tuo virtaa päivään ja luo nuorekkaan fiiliksen, Mia kertoi.

 

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!