Telkkari

Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin - ja tällä kertaa ihan kunnolla: ”Minun ei tarvitse olla huonompi äiti tämän takia!”

19.11.2020 11:01

Yrittäjä ja näyttelijä Mia Ehrnrooth, 33, palaa suosittuun Salatut elämät -sarjaan. MTV tiedotti Ehrnroothin sekä muutamien muiden uusien näyttelijöiden pesteistä torstaiaamuna.

Torstaina Seiskan tavoittama Mia kertoo, että kuvaukset ovat alkaneet jo jokin aika sitten.

- Hahmoni Cindy palaa Pihlajakadulle, mikä on todella jännittävää. Syksyni on kulunut kuvauksissa ja myös kotona äidin roolissa, Mia sanoo.

Lue myös: Jymypommi! Totuus Susanna Laineen äkkilähdöstä Puoli seitsemän -ohjelmasta selvisi - superyllättävä tv-rooli paljastui!

Työn lisäksi Mia on kahden lapsen äiti. Hän kertoo, että arjen palasten yhteen sovittaminen on kuitenkin sujunut.

- Aikataulut ovat menneet kohdilleen, kun miettii, että viimeksi sarjassa ollessani minulla ei vielä ollut lapsia. Paketti näyttää siis todella erilaiselta, mutta toimii hyvin. Ei ole sellainen fiilis, että tarvitsisi olla huonompi äiti, vaan päinvastoin. Päivät etenevät omalla painollaan suunnitelmien mukaan.

”Osaankohan tätä enää?"

Mian muistot nousivat pintaan sarjan kuvausten aikana.

- Muistin taas, kuinka hauskaa kohtausten välissä onkaan. Sain nauraa jälleen vedet silmissä näyttelijäkonkareiden keskellä. Muistin myös, miksi olen viihtynyt siellä niin hyvin.

Lue myös: Näin näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth päätyi kohuttuihin alastonkuviin: ”Hän käytti meitä systemaattisesti hyväkseen!”

Ensimmäinen työpäivä pitkän tauon jälkeen herätti monenlaisia ajatuksia, ja päivän pituuskin oli melkoinen.

- Jännitin aluksi hieman, että osaankohan tätä enää. Sitten näytteleminen sujuikin ihan kuin ennen. Ensimmäinen kuvauspäiväni kesti 12 tuntia, mutta se meni erittäin vauhdikkaasti. Veikkaan, että tässä menee muutama kuukausi, ja sitten olen ihan kuin vanha tekijä taas. 

Lue myös: Kuvat ja video! Salkkareista tuttu kaunotar Mia Ehrnrooth pakeni koronaa maaseudun rauhaan – ”Tuntuu, että olen koko ajan sammuttamassa tulipaloja!”

Kunnon paluu

Ensimmäisen kerran Mia astui Cindy Rintalan rooliin vuonna 2009 ja oli mukana vuoteen 2014 saakka. Häntä nähtiin ruudussa vielä vierailemassa vuonna 2016. Hän sanoo hallitsevansa työn tauosta huolimatta.

- Tiedän jo rutiinit ja miten päivä pyörii. Se on vähän kuin pyörällä ajaminen; kun sen kerran oppii, niin sen osaa. Katson kylläkin roolia hieman eri tavalla, ja mietin eri versioita siitä, miten tulkitsen häntä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth avautuu sukutaustastaan: ”Ei siitä mitään etuja ole!”

Mian piti vain pikaisesti piipahtaa sarjassa, mutta lasten hoitopaikkojen järjestyttyä hän päätti, että voisi jäädä pidemmäksikin aikaa.

- Mistään lyhyestä vierailusta ei ole kyse, vaan Cindy tekee ihan kunnon paluun!

Mian ystävät ja Cindyn fanit ovat jo ehtineet onnitella näyttelijää uutisesta Instagram -julkaisussa, jonka Mia teki aiemmin aamulla.

Lue myös: Mia Ehrnrooth kärsi pitkään kohutuista alastonkuvista: Härskejä viestejä ja ehdotuksia!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!