fbq
Katariina Havukainen.

Näyttelijä Katariina Havukainen, 32, sädehti Lahden Sibeliustalossa uskomattomassa luomuksessa: ”Piti löytää tarpeeksi pienet pikkarit”

Jääkiekkoilija Marko Jantusesta kertova, Aleksi Mäkelän ohjaama Laitapuolen hyökkääjä saa tänään (26.8.) ensi-iltansa ympäri Suomen. Elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin prameissa tunnelmissa keskiviikkoiltana Lahden Sibeliustalossa.

Akustiikastaan maailmankuulu konserttipyhättö ei ollut ehkä kaikista perinteisin, mutta sitäkin arvokkaampi miljöö elokuvakekkereille. Se oli oman kylän pojalle mieluisa valinta.

– Onhan tämä tosi arvokasta. Olen iloinen siitäkin, että itselleni rakasta kotikaupunkia Lahtea näkyy niin paljon itse elokuvassa, ”Jarna” tunnelmoi tuoreeltaan Seiskalle.

Tähtiloistoa Lahdessa! Marko Jantusesta kertovan elokuvan kutsuvierasensi-illassa hurja nimikattaus – katso kuvat punaiselta matolta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Katariina Havukainen, 32, käänsi katseita kutsuvierasensi-illassa Lahdessa.
Toinen pääosanesittäjä Katariina Havukainen, 32, käänsi katseita kutsuvierasensi-illassa Lahdessa.

Yksi illan kuvatuimmista oli taatusti helsinkiläisnäyttelijä Katariina Havukainen, 32, maineikkaan lahtelaisnäyttelijä Riitta Havukaisen tytär.

Marko Jantuselta repäisevä analyysi itseään esittävästä Severi Saarisesta: ”Komeampi kuin minä!”

Itsekin Lahden kansanopistossa näyttelemistä opiskellut Katariina oli sonnustautunut todella näyttävään luomukseen.

Laitapuolen hyökkääjä on Katariinalle ensimmäinen pääosarooli elokuvassa.
Laitapuolen hyökkääjä on Katariinalle ensimmäinen pääosarooli elokuvassa. Iltapuku on Mert Otsamon käsialaa.

– Iltapukuni on Mert Otsamon käsialaa. Kävin hänen pakeillaan ja Mert oli sitä mieltä, että tämä olisi hyvä minulle, Katariina kertoi Seiskalle.

Katariina kantoi syystäkin ylpeydellä Otsamon suunnittelemaa kullanväristä ja lukuisin yksityiskohdin koristeltua iltapukua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Päätin sitten pistää tämän iltapuvun rohkeasti päälle. Helppohan tällaista luomusta on kantaa. Mikäs tässä on ollessa, kun on kerran designia yllä.

Aiheuttiko asu haasteita?

Marko Jantusen ex-vaimo Sari ja Katariina Havukainen poseerasivat Sibeliustalon punaisella matolla.
Marko Jantusen ex-vaimo Sari ja Katariina Havukainen poseerasivat Sibeliustalon punaisella matolla.

– No kalsareiden suhteen kyllä! Piti löytää tarpeeksi pienet ja ihonväriset pikkarit. Onneksi sattui löytymään Lindexiltä, Katariina nauroi Seiskalle.

Katariina näyttelee Laitapuolen kulkijassa toisen pääroolin. Hän esittää elokuvassa Severi Saarisen tulkitseman Marko Jantusen puolisoa, joka joutuu kokemaan kovia päihdehelvetissä rypevän miehensä rinnalla.

– Kiitän vaimoani ja lasteni äitiä Saria siitä, että hän pelasti poikamme siltä arkemme hulluudelta. Hänellä oli kanttia pistää asioille stoppi, heittää minut pihalle ja huutaa, että painu helvettiin tältä. Se oli jälkikäteen ajatellen paras apu minulle, Jarna sanoi Seiskalle.

Marko Jantunen on nykyään raivoraitis, mutta tätä näyttelevälle Severi Saariselle maistui Sibeliustalossa jallushotti.
Marko Jantunen (oik.) on nykyään raivoraitis, mutta tätä näyttelevälle Severi Saariselle maistui Sibeliustalossa jallushotti.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Onneksi hän suostui tähän tarinaan, koska sitä hänen taakkaansa ja tarinaansa kukaan ei ole voinut kuunnella itkemättä.

Mitta tuli täyteen! Lahtelainen Sari heitti kiekkotähden kylmänviileästi pihalle – ”Hän huusi, että painu helvettiin täältä”

Jere ja Jaana Lehtinen kunnioittivat kutsuvierasnensi-iltaa läsnäolollaan.
Jere ja Jaana Lehtinen kunnioittivat kutsuvierasnensi-iltaa läsnäolollaan.

Marko Jantusena ilmiömäisen roolityön tekevä Severi Saarinen juhlisti huolella uutuuselokuvan kutsuvierasensi-illassa. Mies kumosi klassisen jaloviinashotin ykkösellä alas.

– Kyllä tätä täytyy juhlistaa! Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Tosin ensi viikolla alan taas treenata, Severi myhäili.

Arja Koriseva körötteli JYPinkylästä Lahteen katsomaan Laitapuolen hyökkääjää.
Arja Koriseva körötteli JYPinkylästä Lahteen katsomaan Laitapuolen hyökkääjää.

Marko Jantusta näyttelevä Severi Saarinen on itsekin kiekkomies: ”Jarnan luistelua ei kukaan pysty matkimaan”

Marko Jantusta on sanottu Suomi-kiekon lahjakkaimmaksi pelaajaksi. Miten mahtaa asian laita olla, Stanley Cup -voittaja ja Leijonien GM Jere Lehtinen?

– Allekirjoitan tämän. Pelattiin aikoinaan Jarnan ja Sakun (Koivun) kanssa samassa ketjussa Tepsissä. Jarnan taitotaso oli huikea, mutta eniten jäi mieleen hänen hyväntahtoisuutensa. Meillä on ikuinen ystävyyssuhde, Jere paljasti Seiskalle.

It's a wrap, purkissa on! Aleksi Mäkelä ohjasi Laitapuolen hyökkääjän.
It's a wrap, purkissa on! Aleksi Mäkelä ohjasi Laitapuolen hyökkääjän.

Lätkätähti lähti ravintolabisnekseen! Suomalainen Stanley Cup -voittaja lanseerasi oman voileipänsä: ”Suomesta ei oikein meinaa saada tämmöistä”

Arja Koriseva körötteli Keski-Suomesta saakka katsomaan lätkäleffaa Lahteen.

Ex-kiekkoilija Marko Jantunen menetti kaiken: Tuhlasin miljoonani huumeisiin

– Minähän olen kova lätkä- ja yleensäkin urheilufani! Kaikki mikä tapahtuu pelikentällä tai sen ulkopuolella, kiinnostaa.

– Julkaisin myös juuri omaa uutta musiikkiani ja voitin yhdessä Eija Hinkkalan sekä Pertti Jalosen kanssa tangon sävellys- ja sovituskilpailun, Arja iloitsi.

Laitapuolen hyökkääjän raju mutta realistinen raina on ohjaaja Aleksi Mäkelän käsialaa. Vihtiläinen on lopputulokseen aidosti tyytyväinen.

Esa Tikkanen loisti NHL-historian verisimmissä pelisarjoissa, joissa kukaan ei kumma kyllä kuollut - legendaarinen Albertan taisto oli silkkaa sotaa: ”Valmentaja huusi meille tukka pystyssä!”

– Tykkään, tykkään tosi paljon. 30 vuotta leffoja tehneenä yleisön vastaanottoa ei enää sillä tavalla jännitä, Aleksi tuumi.