fbq
Kotimaa
15.06.2021 10:50
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Timo Korhonen
Emmi Suuronen
Näin Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen hurmataan aamiaisella! Akseli Herlevin kainalossa viihtyvä kaunotar myöntää: ”En ole romanttinen ihminen”
Kotimaa
15.06.2021 10:50
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Timo Korhonen

Rakennusmestarimissinä tunnettu Emmi Suuronen, 27, myönsi Seiskalle tämän vuoden toukokuussa pitkään huhutun ilouutisen, kun Miss Suomi -finalisti vahvisti suhteensa burgeriparoni Akseli Herleviin, 35.

Lue myös: Tulihan se sieltä! Suomen kaunein rakennusmestarimissi Emmi Suuronen myöntää suhteen burgeriparoni Akseli Herleviin: ”Olemme onnellisesti parisuhteessa”

Seiskan video: Essi Unkuri ja Sonja Länsivuori esittelevät uuden missikodin!

Elämää päivä kerrallaan

Missikodin tupaantuliaisissa Emmi kertoo parisuhteensa voivan hyvin. Kesäsuunnitelmia pariskunta ei juurikaan ole tehnyt molempien kiireiden vuoksi.

– Me olemme vähän sellaisia päivä kerrallaan elelijöitä, Emmi naurahtaa.

Lue myös: Turvakenkiä ja korkkareita! Tällainen on Akseli Herlevin kanssa viihtyvä Emmi Suuronen – katso alusvaatekuva Suomen kauneimmasta rakennusmestarista

Arjen romantiikka vie mennessään

Näyttävä rakennusmestariksi kolmisen vuotta sitten AMK:sta valmistunut Emmi kertoo olevansa ennen kaikkea arjen romantikko.

– Suoraan sanottuna en ole romanttinen ihminen ollenkaan, Emmi nauraa.

Emmi Suuronen

– Tykkään sellaisista hyvin pienistä asioista. Esimerkiksi kun herää aamulla, niin onkin aamupala tehty valmiiksi ja siellä mukana on lappu, johon on piirretty pieni sydän. Nämä ovat sellaisia hyvin pieniä asioita, mitkä edelleenkin sattuvat poskiin, kun ajattelee.

Yhteen muutto ei ole ajankohtaista

Emmi kertoo pitävänsä tärkeänä ominaisuutena parisuhteessa myös sitä, että suhteen molemmat osapuolet auttavat toinen toistaan. Jalat maassa oleva missifinalisti naureskeleekin, ettei ole lainkaan ruusun terälehdillä valloitettavaa tyyppiä. Kysymykseen saman katon alle muuttamisesta Emmillä on napakka vastaus.

– Meillä on kaksi eri osoitetta. Yhteen muutto ei ole vielä ajankohtaista.

Lue myös: Rakennusmestarina työskentelevä Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen: En meikkaa töihin!

Akseli nousi kaiken kansan tietoisuuteen hänen voitettuaan Top Chef Suomi -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden vuonna 2011. Nykyisin Akseli pyörittää menestynyttä Naughty BRGR -ravintolaketjua, jonka julkkiskokki perusti vuonna 2015.

Akseli Herlevi
Akseli perusti menestyksekkään burgereistaan tunnetun ravintolaketjun vuonna 2015.

Lue myös: Akseli Herlevin tuhmat burgerit käyvät kaupaksi – julkkiskokki laajentaa miljoonabisnestään! 

Miss Suomi All Stars
Missikodin tupareissa olivat paikalla Eveliina Tikka (vas.), Essi Unkuri, Jasmine Järvinen, Emmi Suuronen, Emilia Lepomäki, Riikka Uusitalo ja Sonja Länsivuori.

Lue myös: Miss Suomi All Stars -kaunottaret rehellisinä Seiskalle: yllätysrakkaus, potkuja ja verenvuotoa!