fbqMiss Suomi All Stars -kaunottaret rehellisinä Seiskalle: yllätysrakkaus, potkuja ja verenvuotoa! | Seiska
Kotimaa
23.05.2021 16:03
Teksti: Elina Niemi ja Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Miss Suomi All Stars
Miss Suomi All Stars -kaunottaret rehellisinä Seiskalle: yllätysrakkaus, potkuja ja verenvuotoa!
Kotimaa
23.05.2021 16:03
Teksti: Elina Niemi ja Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Klassinen Miss Suomi -kilpailu järjestetään tänä vuonna jo 90:nnen kerran. Juhlavuoden kunniaksi valtakunnan kauneimman tittelistä kisataan totutusta poiketen All Stars -kilpailun muodossa.

Lue myös: Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit 2021: ken on heistä kaikkein kaunein? Katso kuvat!

Takapuoleeni käytiin käsiksi!

Riikka

Rovaniemeläislähtöinen Riikka Uusitalo lukeutuu Miss Suomi 2021 All Stars -kisan ennakkosuosikkeihin. Helsingissä nykyisin asuva yleisön suosikkimissi ja 2. perintöprinsessa syksyltä 2019 joutui hiljattain seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

– Olin lenkkeilemässä Töölönlahdella, kun kaksi poikaa sähköpotkulaudoilla tulivat ihan liki. Toinen heistä lätkäisi minua aivan täysillä takapuolelle, Riikka kertoo.

Tyrmistynyt missikaunotar suivaantui syystäkin.

– Huusin poikien perään pari rumaa sanaa. Ensireaktiona yritin löytää jostain jonkun kepin, jolla olisin voinut läpsäyttää heitä takaisin! Olin shokissa, kun tällaista sattuu keskellä päivää. Mistä nuoret ovat oppineet moiset tavat? Ei se kivalta tuntunut.

Vahvistan seurustelun

emmi

Kuten Seiska jo viikkoja sitten uutisoi, kouvolalainen rakennusmestarimissi Emmi Suuronen ja burgeriparoni Akseli Herlevi seurustelevat.

– Missikisarepussani oli pelkkä persoona, kun lähdin Kouvolasta. Nyt näytän oppimani taidot! Ja kyllä,  olemme onnellisesti parisuhteessa Akselin kanssa, Emmi iloitsee.

Kolmet potkut

sonja

Sonja Länsivuorella on takanaan rankka koronavuosi.

– Tapahtui paljon kaikenlaista ikävää. Sain muun muassa kolmet potkut, ja olin pitkään työttömänä. Nyt olen saanut unelmaduunin ja edennyt urallani, suomalaisesta design-firmasta markkinointipäällikön paikan napannut kuopiolaiskaunotar iloitsee.

Olen seksikäs leffanunna

katariina

Rempseäksi maalaismimmiksi itseään luonnehtiva Katariina Juselius osallistui kevättalvella kansainvälisen The Creeps -elokuvan kuvauksiin Vuokatissa.

– Leffa julkaistaan loppuvuodesta. Esitämme siinä Erika Helinin kanssa seksikkäitä nunnia.

Minäkin olen raksamuija

hanna

Jo neljännen kerran missikarkeloihin osallistuva Hanna Ojaniemi on kova kilpailija Emmi Suuroselle, sillä molemmat työskentelevät rakennusalalla.

– Meillä on se ero, että Emmi on työnjohtaja ja minä työläinen! Se on todella hienoa, että meitä on kaksi raksamimmiä missikisoissa, sipoolaismissi hymyilee.

Sinkkukesä tiedossa

eveliina

Myrskyisästä suhteestaan Tuomas Enbuskeen toipunut Eveliina Tikka paljastaa olevansa tätä nykyä vapaa nainen. 

– Edessä on sinkkukesä! En varsinaisesti etsi ketään. Asenteenani on mennä vähän virran mukana, go with the flow. Jos joku hyvä tyyppi sattuu löytymään, niin ehdottomasti lähden mukaan.

Itsetuntoa mediaopinnoista

jasmine

Jasmine Järvinen oli ensimmäisen kerran mukana Miss Suomi -kilpailussa vuonna 2017. Hän kertoo sittemmin hankkineensa esiintymiskokemusta muun muassa mediaopinnoistaan. Elämässä on ehtinyt tapahtua paljon, mutta mitään hän ei kadu.

– Jotain olisi toki voinut tehdä toisin, mutta mielestäni kaikki kokemukset kasvattavat.

Jännityksestä verenvuotoa

essi

Essi Unkuri ihastutti kansaa vuoden 2017 Miss Suomi -kisoissa. Hän kertoo lähteneensä kisaan tuolloin Vaasan metsistä kahta kättä heiluttaen. 

– Tällä kertaa olen huomannut fyysisiä jännityksen oireita! On tärisyttänyt, ja aamulla minulla tuli verta nenästä, mitä ei ole tapahtunut vuosiin.

Mukana myös etäkisoissa

emilia

Uhkea Emilia Lepomäki osallistui Miss Suomi -kisoihin vuonna 2018. Hän onkin konkarimissi, joka on valittu muun muassa Miss Tampereeksi 2019.

Viime vuonna Emilia osallistui Miss Earth 2020 -kisoihin, jotka koronan takia järjestettiin etänä. Huhtikuussa hän kävi esittelemässä suomalaiskauneutta Egyptissä Miss Eco International -kisassa, jonka finaali pidetään myöhemmin tänä vuonna.

Muutuin brunetiksi

nicole

Aiemmissa missikisoissa entisellä nimellään Heinämaana esiintynyt Nicole Söderström tavoittelee valtakunnan kauneimman titteliä tummatukkaisena.

– Värjäsin ensimmäistä kertaa hiukseni ruskeiksi, ja tatuointejakin on tullut. Nautin kisaamisesta nyt täysin rinnoin, sillä tajusin, että kaikista kovin vastus olen minä itse.

Lue myös: Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit 2021: ken on heistä kaikkein kaunein? Katso kuvat!