fbq
Kotimaa
14.05.2021 14:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Laura Iikkanen
Emmi Suuronen
Tulihan se sieltä! Suomen kaunein rakennusmestarimissi Emmi Suuronen myöntää suhteen burgeriparoni Akseli Herleviin: ”Olemme onnellisesti parisuhteessa”
Kotimaa
14.05.2021 14:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Laura Iikkanen

Kuten Seiska jo viikkoja sitten uutisoi, kouvolalainen rakennusmestarimissi Emmi Suuronen ja burgeriparonina tunnettu julkkiskokki Akseli Herlevi seurustelevat.

– Vantaalla asuva Emmi on viettänyt runsaasti aikaansa Punavuoressa asuvan Akselin luona, ja he viihtyvät muutoinkin yhdessä. Kyllähän tämän ilouutisen paljastuminen oli vain ajan kysymys, Seiskalle naurahdettiin huhtikuussa.

Lue lisää: Kuuma salasuhde paljastui! Burgerimies Akseli Herlevi iski silmänsä Suomen kauneimpaan rakennusmestariin

Emmi myönsi ilouutisen Seiskalle Miss Suomi 2021 -finalistien julkistustilaisuudessa.

– Kyllä! Voin myöntää, että olemme onnellisesti parisuhteessa, Emmi iloitsee.

Lue myös: Akseli Herleviin yhdistetyltä missikaunotar Emmi Suuroselta paljonpuhuva kommentti suhdehuhuihin: Burgerit lempiruokaa!

Emmi Suuronen.

”Kun mie lähdin Kouvolasta…”

Nykyään Vantaalla vaikuttava, kouvolalaislähtöinen Emmi kisaa siis parhaillaan valtakunnan kauneimman tittelistä. Suomen kauneimmaksi rakennusmestariksi tituleerattu tummaverikkö ylsi Miss Suomi -finaaliin myös vuonna 2019.

Lue myös: Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit - joku heistä kruunataan kaikkein kauneimmaksi: kuvat!

– Viimeksi oli repussa pelkkä persoona, kun mie lähdin Kouvolasta kisaamaan. Tässä puolentoista vuoden aikana on kuitenkin tapahtunut paljon ja koen kehittyneeni. Ja nyt mie sitten näytän kaikki oppimani taidot, Emmi julistaa.

Lue myös: Turvakenkiä ja korkkareita! Tällainen on Akseli Herlevin kanssa viihtyvä Emmi Suuronen – katso alusvaatekuva Suomen kauneimmasta rakennusmestarista

Yksityisasioistaan tarkka ja vaitonainen Akseli ei ole juuri kommentoinut suhdekuvioitaan. Viimeksi hän rykäisi uteluita missikaunotar-Emmiin näin:

– No tuota… En ole tähän päivään mennessä avannut siviilielämäni asioita, enkä avaa niitä nytkään. Ne ovat vain henkilökohtaisia asioitani, Akseli muotoili kohteliaasti.