fbq
Kotimaa
01.11.2021 06:22
Teksti: Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
waltteri torikka ja ilmari nurminen

Muistatko Waltteri Torikan ja Ilmari Nurmisen yölliset kyläilyt? Katso paparazzikuvat Seiskan arkistosta!

Kotimaa
01.11.2021 06:22
Teksti: Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti pääministeri Sanna Marinin (sd.), 35, virka-asunnolla Kesärannassa järjestämät bileillat ja salaiset saunajatkot. Syksyn tullen pääministeri on myös pyörinyt Helsingin Kallion trendikuppiloissa.

Mukana kuppilakierroksilla on nähty myös Sannan kansanedustajaystävä Ilmari Nurminen (sd.), 30. Lähteiden mukaan kaksikko kyseli kesän illanvietoissa erityisesti julkkiksia jatkoille, kun tiukat koronarajoitukset sulkivat baarien ovet.

Seiska on nyt saanut runsaasti lisätietoa pääministerin kohutuista julkkisbileistä. Useiden lähteiden mukaan Sannan seremoniamestarina toimineella Ilmarilla on ollut henkilökohtainen motiivi osallistua Kesärannan illanistujaisiin.

– Ilmari on halunnut juhliin toistuvasti paikalle Benjamin Peltosen, koska haluaisi tuntea popparin paremmin, Seiskan luotettava lähde muotoilee.

Lue myös: Sisäpiirin paljastus Kesärannan saunajatkoista: ”Kannattaa kysyä Benjamin Peltoselta tai Ilmari Nurmiselta, että…”

Paljastimme jo viime viikolla pääministerin bileremmiin kuuluvan muitakin sateenkaarimaailmasta tuttuja julkkiksia, kuten laulaja Sannin ja ex-missi Shirly Karvisen.

– Ilmarin toivomuksesta juhliin on kutsuttu myös laulaja Pete Parkkonen, jonka on aikoinaan väitetty olevan biseksuaali, Seiskan lähde huomauttaa.

Lue myös: Kesärannan kohubileet: Sanna Marinin bestis Ilmari Nurminen halusi Pete Parkkosen juhliin – Seiskan lähde paljastaa salatut yksityiskohdat

Ilmari on monitoimimies

Sastamalasta politiikan taivaalle ponnistanutta Ilmaria voi luonnehtia monitoimimieheksi. Nykyinen kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja on myös eduskunnan sateenkaariverkoston puheenjohtaja.

Viikonloppuna Sannan, Ilmarin ja Benjaminin läheisistä väleistä saatiin uutta tietoa, kun pääministeri julkaisi Instagramissa kohua aiheuttaneen, ylimieliseksi ja lapselliseksi leimatun Hei, boom-boom-boomeri -päivityksensä.

Kappale on Benjaminin, ja Sannan saatekuvan keskellä istui tukka sliipattuna itse seremoniamestari Ilmari Nurminen.

Seiska uutisoi jo vuonna 2016 Ilmarin viihtyvän tunnettujen muusikoiden kanssa. Seiskan paparazzikuvat paljastivat tuolloin Ilmarin päätyneen baari-illan jälkeen oopperalaulaja Waltteri Torikan kanssa yökyläilemään yhdessä.

Seiska yritti turhaan tavoitella Ilmaria kommentoimaan tapahtumia.

Seiskan arkistokuvat vuodelta 2016

ilmari ja waltteri
ilmari ja waltteri
ilmari ja waltteri
ilmari ja waltteri
SEISKA 47/2016 Ilmarin ja Waltterin yhteisestä yöstä kerrottiin Seiskassa viisi vuotta sitten.

Lue myös: Waltteri Torikka yökylässä eduskunnan kuopuksen luona – paparazzikuvat!