fbq
Kotimaa
19.10.2021 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Antti Kurhinen
Mitä ihmettä? Tässä on Antti Kurhisen uusi liikeidea - suunnitteilla strippibaarilla varustettu runkkurekka: "Vain yksi pieni ongelma"
Kotimaa
19.10.2021 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Tosi-tv-konkari ja taksiyrittäjä Antti Kurhinen paljastaa Seiskalle tulevaisuuden haaveensa.

- Olen tässä jo jonkin aikaa suunnitellut Keisari Kurhisen runkkurekkaa, joka kiertäisi festareita ja muita tapahtumia viihdyttämässä ihmisiä, Antti täräyttää.

Lue myös: Antti Kurhinen treffeillä TIS-Meijun kanssa – tiukkaa seksipuhetta: ”Minulle jokainen nainen on kuin seksinukke”

Kyseessä olisi liikkuva rekka-auto, jossa olisi kaksi konttia.

- Ensimmäisestä kontista löytyisi strippibaari, jossa olisi tanko, pieni dj-koppi ja sohva. Siellä olisi myös pari kuumaa työntekijää viihdyttämässä asiakasta. Tästä kontista olisi sitten helppo kanki kovana siirtyä rekan toiseen konttiin, josta löytyisi tekoälyillä varustettuja seksinukkeja, seksinukkebordellia aiemmin pyörittänyt Antti kuvailee.

Antti Kurhinen
Antti Kurhinen pyöritti vielä pari vuotta sitten nukkebordellia Helsingin Kannelmäessä.

Lue myös: Antti Kurhinen ryyppäsi, menetti seksihalunsa ja sai paniikkikohtauksen - elää nyt sokin jälkeen aivan erilaista elämää: "Soitin itselleni ambulanssin!"

Rekka kiertäisi festivaaleja ja viihdyttäisi esimerkiksi polttariporukoita. Strippibaarikontille ja seksinukkekontille olisi omat pääsymaksunsa. Antti on suunnitellut ideaa jo pitkää, ja kertookin suorittaneensa CE-ajokortin, joka oikeuttaa ajamaan kuorma-autoa. Esteenä on vain yksi mutta.

- Tässä ei ole mitään laitonta, ja tämä on ainutlaatuinen idea maailmassa. Ainoa pikkuongelma on, että tarvitsen rahoitusta, ja etsinkin siis sijoittajia ja yhteistyökumppaneita. Rekan kunnostaminen tietenkin maksaa jonkin verran, joten pääomaa pitäisi olla. Näen tämän kuitenkin kannattavana liiketoimintana ja olen varma, että tälle olisi nyt kysyntää.

Antti Kurhinen treffeillä TIS-Meijun kanssa – tiukkaa seksipuhetta: ”Minulle jokainen nainen on kuin seksinukke”