Antti Kurhinen treffeillä TIS-Meijun kanssa – tiukkaa seksipuhetta: ”Minulle jokainen nainen on kuin seksinukke”

Kotimaa | 23.07.2021 11:01

Seiskan alkuperäissarjassa, Poredeitissä, Meiju Koskela on tapaa viimeisen treffiehdokkaan ennen vaikean valinnan tekemistä.

Poredeitissä Meiju on tavannut kolmesta treffiehdokkaasta kaksi, ja nyt hän tapaa viimeisen kandidaatin, Antti Kurhisen. Tosi-tv-konkari Antti astelee hulppean Villa Granden jacuzziin varmoin elkein, ja hän antaa Meijulle useita poskisuudelmia.

Lue myös: Uusi deittiohjelma alkaa: TIS-Meiju etsii unelmiensa miestä – nämä julkkiskomistukset yrittävät hurmata hänet!

Treffien aikana Meiju ja Antti keskustelevat seksistä ja sen tärkeydestä parisuhteessa. Antti kertoo Meijulle pyörittämästään, jo suljetusta seksinukkebordellista. Kun pulju laitettiin lopullisesti kiinni, päätti Antti pitää itsellään yhden bordellissa olleen seksinuken.

- Kun on kiintynyt johonkin tiettyihin seksinukkeihin, oli yksi ylitse muiden: Candy… Kun tutustuin paremmin Candy-nukkeen, en halunnut luopua siitä, Antti kertoo.

Lue myös: Temptation Island -Meiju kylvyssä muusikkokomistuksen kanssa: ”En usko, että kukaan pääsee hyötymään minusta”

Hän painottaa erotiikan olevan tärkeä osa jokapäiväistä arkea.

- Haluan, että minulla on nainen aina. Kun haluan, hän on aina valmis antamaan.

Meiju kysyy Antilta, näkeekö tämä naiset seksinukkeina.

- Omalla tavallaan jokainen nainen on minulle seksinukke. Mutta nainen on kuitenkin ihminen, samalla omalla pervolla tavallaan seksinukke. Silti rakastan ja otan huomioon muut..jos on elävä nainen. En väheksy naisia, mutta jokainen nainen on vähän kuin seksinukke, Antti vastaa.

- Tuo kuulostaa hirveältä esineellistämiseltä, Meiju toteaa naurahtaen.

Poredeitti Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla perjantaisin!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Kristian Wallin
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Katso video!

Onko Miss Helsinki -kilpailu tulossa tiensä päähän? Sivuun astuvalta missiemo Rosanna Kuljulta rehellinen arvio: ”En tiedä, tarvitaanko missikisoja, mutta…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!