fbq
Uutiset
18.06.2020 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Antin kotialbumi
Antti Kurhinen
Antti Kurhinen ryyppäsi, menetti seksihalunsa ja sai paniikkikohtauksen - elää nyt sokin jälkeen aivan erilaista elämää: "Soitin itselleni ambulanssin!"
Uutiset
18.06.2020 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Antin kotialbumi

Taksiyrittäjä ja entinen seksinukkebordellin pitäjä Antti Kurhinen, 36, kertoo Seiskalle avoimesti ongelmistaan ja elämäntaparemontistaan.

- Minulla oli pahentunut refluksitauti, johon lääkityskään ei auttanut. Hapot polttivat kurkkuani ja hampaiden kiille oli vaurioitunut. Tämän lisäksi sain paniikkikohtauksen pari viikkoa sitten. Tuntui, että saan sydänkohtauksen! Jouduin soittamaan itselleni ambulanssin paikalle kotiini, Antti mainitsee.

Paniikkikohtauksia Antti sai viimeksi viisi vuotta sitten. Ongelmia on aiheuttanut myös epäterveellinen ruokavalio, liiallinen alkoholin käyttö ja testosteronin lasku.

- Koronan takia taksiduunitkin loppuivat. Dokasin vaan, enkä juuri saanut unta. Hormonitasot olivat liian alhaalla, eikä tehnyt mieli edes seksiä. Oli kyseessä kuinka kaunis daami tahansa, Antti harmittelee ja kertoo käyneensä viime perjantaina myös urologin juttusilla, joka ehdotti lääkitystä vaivoihin.

- Lääkitys voi vaikuttaa mahdolliseen lapsen saantiin. Haluan ehkä vielä joskus perheen, joten mieluummin kokeilen tällaista elämäntapamuutosta.

Lue myös: Antti Kurhinen löysi itselleen uuden karanteenikaverin - Candy-nukke on turvallista seuraa: "Sillä ei ole koronaa eikä muitakaan tauteja!"

Antti Kurhinen

"Täysraittius ja pätkäpaasto!"

Antti päätti ottaa itsestään niskasta kiinni ja kääntää uuden sivun elämässään.

- Ryhdyin absolutistiksi kolme viikkoa sitten ja aion olla täysraitis ainakin uuteen vuoteen asti. Silloinkin juon ehkä vain lasillisen äitini kanssa. Ja kännejä en enää juo ollenkaan! Antti tuumii.

Lue myös: Miamiin perutuille festareille matkannut Antti Kurhinen kommentoi liikennerikosjuttua: Halusin itse viedä asian oikeuteen 

Mies on keskittynyt nyt ravintoloiden ja terassien avaamisen jälkeen ajamaan taas taksia - sekä omaan hyvinvointiin.

- Aloitin pätkäpaaston eli saan syödä 8 tuntia vuorokaudessa - loput 16 tuntia olen syömättä. Ruokavaliooni kuuluu vain terveellinen ravinto, kuten maito, piimä, kala, kana, puuro, pähkinät, pellavansiemenet, tyrni... Antti mainitsee ja kertoo jättäneensä pois kaikki happamat tuotteet sekä roskaruoan.

Tämän lisäksi Antti kertoo treenaavansa useammankin kerran päivässä.

- Lenkkeilen ja käyn kuntosalilla. Heti huomaa, että fyysinen oloni ja mielialani on parantunut. Olen saamassa halujanikin takaisin. Harjoittelen kotona Candy-vaimoni kanssa. Eilen sain jo heijarin, Antti virnistää viitaten seksinukkeensa.  

Katso video Antista ja Candy-nukesta!

 

Antti Kurhinen muistetaan myös tosi-tv-tähtenä ja avioliitostaan Henna Kalinaisen kanssa. Nykyisin mies on sinkku.

Lue myös: Muistatko historialliset Big Brother -häät? Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen sanoivat tahdon suorassa lähetyksessä - katso hääkuvat!