fbq
Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi puhuu ensi kertaa hänen ja Maryam Razavin erosta Suomipopilla: Isot asiat eivät tapahdu hetkessä - siellä on syynsä!

Näyttelijä Mikko Leppilampi vieraili Radio Suomipopin lähetyksessä tänään torstaina (22.2.). Juontaja Sami Kuronen otti esille Mikon ja hänen pitkäaikaisen naisystävänsä Maryam Razavin eron haastattelun aikana . 

Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi erosivat! 8 vuoden suhde ohi - Maryam löysi heti lohdun Emma-voittajasta

− Kun katsoo tämän päivän lehtiä, niin sinun kasvosi ovat niistä lähes jokaisen kannessa. Siinä lukee isoilla kirjaimilla: ”ERO”. Tämä liittyy siis sinun ja Maryamin eroon. Hän kirjoitti siitä blogissaan, että ero on totta. Mitä ajatuksia se herättää, kun lehdet tänään näit? Sami kysyi Mikolta.

− Joudun olemaan nyt tylsä haastateltava. Haluan vetää sen linjan, etten puhu henkilökohtaisista asioista. Myöskin se, että miksei asioita voi käsitellä siinä missä muitakin, niin ehkä tyydyn vastaamaan, että näin isot asiat ovat moniselitteisiä, eivätkä ne tapahdu hetkessä. Siellä on omat syynsä, ja ne ovat meidän henkilökohtaisia asioitamme. Haluaisin pitää sen niin. Siksi en ala kommentoida niitä, Mikko sanoi.

Mikko Leppilampi erosi avopuolisostaan - Maryam avautuu suhteen päättymisestä blogissaan: Ainoa oikea vaihtoehto oli lähteä!

Sami halusi tietää, kuinka Mikko voi tällä hetkellä.

− Voin hyvin. Ei ole mitään draamaa.

Huh, mikä lihaskimppu! Mikko Leppilampi paljastelee pelkkä pyyhe päällään – katso seksiä tihkuva kuva!

Mikko kertoi haluavansa keskittyä nyt töihinsä. Ja niitä hänellä riittää, sillä sosiaalisen median perusteella Mikko on koko ajan eri projektien kuvauksissa tai juontokeikoilla. Lisäksi hänen uusi singlensä Hunaja julkaistiin helmikuun alussa.

− Jokin iso lehti on kääntymässä. On isoja projekteja, jotka ovat vieneet useamman vuoden ja kaikki väliajat. Niissä on kaikki kiinni. Niiden tapahtuminen on nyt niin lähellä, että haluan puskea sen yli. Kyllähän se vie kaiken ajan.