Katso kuva!

Huh, mikä lihaskimppu! Mikko Leppilampi paljastelee pelkkä pyyhe päällään – katso seksiä tihkuva kuva!

Uutiset | 19.02.2018 10:21

Näyttelijä Mikko Leppilampi esitteli kovan treeninsä tuloksia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Mikko Leppilampi vaiteliaana hyytävästä suhdekriisistä Maryam Razavin kanssa: Kaikki on hyvin!

Mikko päätti muuttaa elintapojaan puoli vuotta sitten, ja hän on tyytyväinen kehossaan tapahtuneisiin muutoksiin. Näyttelijä julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esitteli lihaksikasta ylävartaloaan.

6kk uutta elämäntapaa takana, ihan normaalii hissiliikettä tottakai on ollu pitkin matkaa, mut silti turhaa painoo lähteny 6kg, rasvat on InBody-mittauksen perusteella kohillaan ja se pääasia: Oon pukukoossa 50! Nyt vaan on edessä se haaste pitää tästä elämäntavasta kii, ettei vaan tapahdu taas kerran se, et pääsee vähän kondikseen, kokee siitä hyvää fiilistä ja antaa sen myötä ittensä lipsuu takas vanhoihin tapoihin. Siks oon asettanu mun tavotteen niin pitkälle 10 vuotta eteenpäin, et on jatkuva pitkäjänteisempi syy pitää hommaa yllä! Tsemii kaikille omiin tavotteisiin, Mikko kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Treenaa missä vaan

SuomiLOVE-konserttia Lahden Sibeliustalossa juontanut Mikko pitää kiinni treeneistään paikasta riippumatta. Hän julkaisi videon, jossa hän treenaa konserttitalon aulassa.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Pasi Murto ja instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!