fbq
Kotimaa
22.11.2021 15:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Riku Laukkanen, Matti Matikainen
Wiljami Myllylä
Mika Myllylän Olivia-tytär matkusti veljensä luokse - Wiljami Myllylä näyttäytyi ensimmäisen kerran ulostulonsa jälkeen
Kotimaa
22.11.2021 15:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Riku Laukkanen, Matti Matikainen

Jääkiekkouransa tauolle laittanut Wiljami Myllylä, 20, esiintyi kauneuskilpailuista tutun siskonsa Olivia Myllylän, 22, Instagram-tilillä sunnuntaina.

Wiljami avautui viime viikon perjantaina, että hän on taistellut kahden vuoden ajan alkoholiongelman kanssa. Jääkiekkoilijalupaus paljasti saaneensa apua sairauteensa jo aiemmin, mutta riippuvuus oli käynyt liian voimakkaaksi.

- Mulle on tarjottu apua ja oon ottanut sen vastaan, mutta en ole ollut tarpeeksi vahva pysymään kuivilla, Wiljami paljastaa Instagram-tilille ladatussa päivityksessään.

Lue myös: Mika Myllylän kiekkoilijapoika Wiljami tunnustaa olevansa alkoholisti: "Tuli pohja vastaan" – hakeutuu hoitoon

Nyt nuorukainen on kuitenkin päättänyt aloittaa puhtaalta pöydältä ja panostaa kaiken aikansa parantumiseen.

- Nyt on aika keskittyä vaan hoitamaan itseni kuntoon ja siksi jääkiekko ja pelihommat jää tauolle, Wiljami kertoo.

 

Wiljamin äiti Suvi Paavola (ent. Myllylä) ja sisko Olivia Myllylä ovat olleet WIljamin tukena tämän sairastuttua alkoholismiin.
Wiljamin äiti Suvi Paavola (ent. Myllylä) ja sisko Olivia Myllylä ovat olleet WIljamin tukena tämän sairastuttua alkoholismiin.

Iloitsee pizzan äärellä

Miss Kokkola sekä Miss Northern Finland Beauty -kilpailun voittajaksi kruunattu Olivia-sisko päivitti sunnuntai-iltapäivällä iloluontoisen kuvan toipuvasta veljestään Instagramin tarinat-osioon. Tarina on nähtävillä Olivian Instagram-tilillä 24 tunnin ajan kuvan julkaisusta.

Kuvassa Wiljami istuu pipo syvälle päähän vedettynä ruokapöydän ääressä. Pöydällä lepää kaksi valtavaa pizzaa.

- Aika kauas piti pizzalle päästä, Olivia on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Paikkatunnisteeksi kaunotar on merkinnyt veljensä kotikaupunkin Rauman.

Lue myös: IS: Alkoholismistaan avautuneen Wiljami Myllylän pelit eivät jatku Rauman Lukossa: "Toivomme sydämemme pohjasta, että hän saa asiansa kuntoon"

Maanantaina Olivia päivitti sometililleen jatkoa Rauman-reissua koskien.

- Ajoin tosiaan eilen yhtäsoittoa Raumalle, neljä ja puoli tuntia. Olimme siellä tunnin. Haettiin kamat ja syötiin pizzat ja sitten yhtäsoittoa samaa reittiä takaisin, sisko päivitteli pitkiä ajomatkojaan veljensä luokse.

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 10 vuotta Wiljamin ja Olivian isän Mika Myllylän traagisesta kuolemasta. Mestarihiihtäjä menehtyi heinäkuussa 2011 vain 41-vuotiaana. Sisaruskatraaseen kuuluu myös kolmas lapsi Benjami Myllylä, joka tunnetaan veljensä tapaan jääkiekkoilijana.

 

Wiljami pelannut muun muassa SM-liigaa HIFK:ssa sekä Rauman Lukon A-junioreissa.
Wiljami on pelannut muun muassa SM-liigaa HIFK:ssa sekä Rauman Lukon A-junioreissa.