fbq
Kotimaa
21.11.2021 17:53
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Wiljami Myllylä
IS: Alkoholismistaan avautuneen Wiljami Myllylän pelit eivät jatku Rauman Lukossa: "Toivomme sydämemme pohjasta, että hän saa asiansa kuntoon"
Kotimaa
21.11.2021 17:53
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ilta-Sanomat kertoo, että Wiljami Myllylän, 20,  pelit eivät jatku Rauman Lukon U20-ikäluokan SM-joukkueessa. Seuran mukaan Wiljamin tulee nyt keskittyä sairaudestaan toipumiseen.

Lue lisää: Mika Myllylän kiekkoilijapoika Wiljami tunnustaa olevansa alkoholisti: "Tuli pohja vastaan" – hakeutuu hoitoon

Wiljami Myllylä oli kertonut henkilökohtaisesta ongelmastaan seuralle jo sopimusneuvottelujen aikaan.

– Tiesimme, missä mennään, mutta halusimme antaa hänelle mahdollisuuden. Sovimme silloin hyvässä hengessä säännöt ja suunnitelmat, valmennuspäällikkö Timo Elo kertoo lehdelle.

Sopimuksen purkupäätöksen taustalla on myös se, että Wiljami oli rikkonut sovittuja sääntöjä. Rauman Lukon mukaan seuralle jäi miehestä, kaikesta huolimatta, hyvä kuva.

– Meille ei todellakaan jäänyt mitään huonoa. Toivomme sydämemme pohjasta, että hän saa asiansa kuntoon, Timo Elo päättää.

Lue myös: Pysäyttävän tunnustuksen alkoholismistaan tehneelle 20-vuotiaalle Wiljami Myllylälle sataa tukea joukkuetovereilta: ”Tsemppiä, Bill”