fbq
Kotimaa
03.11.2021 15:11
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti ja Sofia Belorf
Martina Aitolehti avautuu Tuomas Enbusken podcastissa Sofia Belórfista: "Kavereiden kumppaneihin ei kosketa"
Kotimaa
03.11.2021 15:11
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Hyvinvointivalmentaja ja televisioesiintyjä Martina Aitolehti vierailee tänään (3.11.) julkaistussa Tuomas Enbusken juontamassa Enbusken hullut paperit -podcastissa. Martina raottaa Tuomakselle avoimesti esimerkiksi näkemyksiään ystävyydestä, josta tämä kertoi omaavansa erään vahvan periaatteen.

- Mä olen sitä koulukuntaa, että kavereiden kumppaneihin ei kosketa. En tiedä, onko se enää nykyään niin.

Tuomas kysyykin podcastissa tämän kommentin jälkeen, onko Martina kokenut, että ystävät olisivat hänet pettäneet.

- Kyllä mä koen, että Sofia ja Stefu -keissi on sellainen. Mä koin joskus olevani Sofian kaveri, ja olen hänen kaasonsakin ollut. Olimme läheisiä. Hän on ihminen, jolle olen avautunut omasta parisuhteesta.

Lue myös: Sofia Belórf lataa kovaa tekstiä Martina Aitolehdestä uutuussarjassa - Martina soitti aiheettomasti poliisit kotiovelle: "Hän haluaa saada uskomaan asioita, jotka eivät pidä paikkansa"

Martina Aitolehti, Sofia Belorf ja Stefan Therman
Sofian, Stefun ja Martinan kolmiodraamasta uutisoitiin laajasti keväällä 2020.

Martina jatkoi avaamalla sen hetkisiä ajatuksiaan, kun hän sai tietää Sofia Belórfin ja Martinan pitkäaikaisen kumppanin Stefan "Stefu" Thermanin rakastuneen toisiinsa

- Kyllä se oli jotenkin sellainen ”mitä hittoa?” Mietin, että miten sä pystyt, ja missä on sun moraali? Martina kertoi viitaten Sofiaan.

Viime aikoina ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa soudannut ja huovannut Martina kertoi päässeensä asiasta yli mutta lisäsi, ettei itse pystyisi moiseen toimintaan.

- Tässä tapauksessa sellainen pyyteetön anteeksipyyntö olisi ollut todella paikallaan, hyvinvointivalmentaja tiivistää ajatuksensa Sofiasta.

Seiska uutisoi aiemmin tänään Martinan lomailevan nyt Dubaissa, missä myös Stefu ja Sofia ovat tällä hetkellä nauttimassa lämmöstä.

Lue myös: Erikoinen perhekuvio! Martina Aitolehti ja Stefan Therman aikuisten lomalla Dubaissa, Esko Eerikäinen Brasiliassa - Missä on Martinan rakas Hannu?

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Martina on viime aikoina ollut otsikoissa on/off-suhteestaan Hannu Pikkaraiseen.

Lue myös: Eronnut kohupari jälleen yhdessä! Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen lastasivat Lahdessa kaljaa ostoskärryyn – kuva!