Martina Aitolehti ja Sofia Belórf

Sofia Belórf lataa kovaa tekstiä Martina Aitolehdestä uutuussarjassa - Martina soitti aiheettomasti poliisit kotiovelle: "Hän haluaa saada uskomaan asioita, jotka eivät pidä paikkansa"

Kotimaa | 07.06.2021 14:45

Uutuussarjassa Sofian salaisuudet seurataan kohukaunotar Sofia Bélorfin värikästä elämää. Liikemies Stefan Thermanin kanssa seurusteleva Sofia kertoo sarjassa parin räiskyvien riitojen taustalla olevan usein Stefun kiivaan luonteen.

Riitoja pariskunnan välille aiheuttaa myös Stefun mustasukkaisuus.

- Stefu suuttuu, jos hän ei saa minulta huomiota tarpeeksi, ja julkinen paine aiheuttaa riitoja myös. Stefu on lyhytpinnainen ihminen, Sofia sanoo sarjan maanantaina ilmestyneessä jaksossa.

Lue lisää: "Mitä v***ua oon taas tehnyt?" Sofia Belórf ja Stefan Therman mekastivat kerrostalokotinsa sisäpihalla - kiistävät aamuöisen kärhämän: "Stefan oli jäänyt vahingossa jumiin"

Riitoja on aiheuttanut myös Stefun ex-rakas Martina Aitolehti, joka on kertonut julkisuudessa ja tähdittämässään Iholla-sarjassa myrskyisistä väleistään Stefuun ja Sofiaan.

Sofian mukaan Martina on hallinnut mediaa yksipuolisesti kertomalla vain oman puolensa asioista.

- Emme ole halunneet kommentoida yksityiselämäämme julkisesti, joten Martina on kertonut vain omaa tarinaansa. Martina haluaa saada ihmiset uskomaan asioita, jotka eivät pidä paikkaansa, Sofia lataa sarjassa. 

Lue lisää: Sofia Belórfilta raju paljastus tv:ssä: Stefan Therman ihastui minuun jo Martinan ollessa raskaana! "Stefu lähti kotoaan itse"

Martina soitti poliisit

Sofia kertoo ohjelmassaan, kuinka Martina on aiheuttanut pariskunnan välille kitkaa mitä ihmeellisimmillä asioilla. Sofian mukaan Martinan toiminta on mennyt välillä yli sietokyvyn. 

- Olimme erään kerran Hangossa valmistautumassa nukkumaan, kun poliisit tulivat ovelle. Martina oli soittanut poliisille, että meillä on muka bileet käynnissä, vaikka paikalla on lapsia. Poliisit totesivat ilmoituksen, no ei nyt ihan pilapuheluksi, mutta aiheettomaksi, Sofia väittää sarjassa.

- Vaikka yritän jaksaa, ei kaikkea tarvitse hyväksyä.

Lue lisää: Sanaharkkaa! Martina Aitolehti, Stefan Therman ja Sofia Belórf kohtasivat ravintolassa – kuvat!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!