fbq
Kotimaa
03.11.2021 12:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina, Stefan, Esko, Hannu
Erikoinen perhekuvio! Martina Aitolehti ja Stefan Therman aikuisten lomalla Dubaissa, Esko Eerikäinen Brasiliassa - Missä on Martinan rakas Hannu?
Kotimaa
03.11.2021 12:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on matkannut aikuisten lomalle nauttimaan lämmöstä Dubaihin. Martina on kahden naisystävänsä kanssa ehtinyt pyöräillä 50 kilometrin matkan aavikkomaisemissa, syödä herkullisia annoksia ravintolassa ja käydä aavikkoajelulla katsomassa auringonnousua.

- Mä lähdin Dubaihin treenaamaan ja nauttimaan lämmöstä tyttöjen kavereiden kanssa. Elämä on nyt ja siitä pitää nauttia joka solulla, Martina kirjoittaa Instagram-tilillään.

Mikä sattuma!

Samaan aikaan Dubain luksuspuitteista nauttivat myös Martinan ex-puoliso Stefan Therman sekä tämän nykyinen kumppani Sofia Belórf.

Lue myös: Oho, tältä Sofia Belórf ja Stefu näyttävät nykyään! Thermanilta viileä päivitys Dubaista: "No money no honey!" - Sofialta yllättävä reaktio

Martinan entinen aviomies Esko Eerikäinen puolestaan on Seiskan tietojen mukaan parhaillaan Brasiliassa.

- Mä lähden reissuun tutkimaan maailmaa ja etenkin itseäni, Esko päivitti somessa muutama päivä sitten.

Martinan nykyisestä on-off-rakkaasta, Hannu Pikkaraisesta ei ole kuulunut pihaustakaan sosiaalisessa mediassa. Mies on kuin kadonnut maan alle, eikä hän ole kommentoinut Martinan ihania lomapäivityksiä sanallakaan. Myös kaksikon yhteinen halloween-kuva on poistunut Martinan Instagram-tililtä.

Lue myös: Karmiva otos! Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen verisinä yhteiskuvassa: ”Bonnie ja Clyde”

Hannu Pikkarainen
Arkistokuva: Seiskan lukija bongasi Hannu Pikkaraisen ja Nala-koiran Helsingistä maanantaina (20.9.) kello 16.15.

- Minne Hannu katosi? Tapaako Martina eksänsä Stefanin Arabiemiraateissa? Mitä Esko tekee Brasiliassa? Nyt on erikoiset perhekuviot, Seiskalle ihmetellään.

Hannu on aiemmin alkusyksystä nähty usein ulkoiluttavan Martinan Nala-koiraa, joten mahdollista on, että Hannu olisi jäänyt Martinan koira- ja asuntovahdiksi. Vielä pari viikkoa sitten Hannu ja Martina tyttärineen viettivät rentouttavaa aurinkolomaa Espanjassa. Reissussa oli mukana myös Martinan äiti, ja tuolloin Nala oli hoidossa syntymäkodissaan Pohjois-Savossa.

Lue myös: Sporttiparin kuuma loma: Martina Aitolehti ja Hannu-rakas puolipukeissa poolilla: "Kerätään voimia pitkään ja pimeään talveen" - kuvat

Tilaa Seiskan uutiskirje! »