Katso kuvat!
Martina Aitolehti

Oho! Martina Aitolehti osti asunnon Helsingin arvoalueelta: "Olen iloinen ja vähän jopa häkeltynyt" - kuva!

Kotimaa | 21.07.2021 12:19

Somepersoona ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, on tehnyt uuden aluevaltauksen urallaan. Monilahjakkaalla yrittäjällä pyyhkii ilmeisen hyvin, sillä näyttävä nainen on ryhtynyt asuntosijoittajaksi. 

Martina on kertonut sijoitusasunnon etsinnästä pitkin alkukesää sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hyvinvointivalmentaja on saanut avaimet uuteen lukaaliinsa. Martina julkaisi muun muassa Instagram-tilinsä videotarinassa kuvan, jossa näkyy kauppakirja ja nippu avaimia.

Lisäksi hän julkaisi kuvan Instagramissa uuden, Helsingin arvoalueella sijaitsevan asuntonsa sisältä.

- Äiti! Tännekö me muutetaan? Ei me muuteta, mutta kyllä mun kädessä on ensimmäisen oman (sijoitusasunnon) avaimet. Tämä kaunis asunto sijaitsee upealla kadulla Kaartinkaupungissa. Oon niin iloinen ja vähän jopa häkeltynyt. Huikee fiilis, Martina kirjoitti tiistaisen Instagram-päivityksensä kuvatekstissä.

Lue myös: Stefan Thermanista eronnut Martina Aitolehti muutti jo uuteen kotiin - naapurin mies antoi Martinalle heti mojovan yllätyksen!

Iloinnut pitkin kesää

Ensimmäisen kerran Martina kertoi uudesta uravaltauksestaan kuukausi sitten, kun tyylikäs nainen julkaisi itsestään peiliselfien ja kirjoitti kuvan yhteyteen normaalia erityisemmästä perjantaistaan.

– Ostin perjantain kunniaksi tosta naapurista UPEAN yksiön sijoitukseen ja nyt sit voikin painaa tän nuhaisen pään tyytyväisenä tyynyyn, kuuluivat Martinan tunnelmat tuolloin.

Lue myös: Martina Aitolehti risteili lätkä-Hannunsa kanssa – kohuparin käytös hämmensi laivalla!

Toistamiseen asuntokaupat nousivat esiin viikkoa myöhemmin, kun Martina valmistautui juhannuksen viettoon. 

– Vielä pikku rutistus uuden haasteen treenien äärellä, asuntokaupat ja sit koira ja lapset autoon ja nokka kohti landea ja juhannuksen viettoa, Martina iloitsi.

 Lue myös: Martina Aitolehti kauhistuttavassa onnettomuudessa! Autoilija törmäsi pyöräilevään Martinaan - loukkaantui verisesti: "Onneksi oli kypärä päässä

 Iholla: Erosta toipuva Martina Aitolehti uskoo yhä rakkauteen

 Lue myös: Näin Martina Aitolehti juhlii syntymäpäiväänsä - oma rakas onnittelee somessa: "Tykätään samoista asioista"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!