fbq
Maria Veitola

Maria Veitola julkaisi intiimin imetyskuvan kymmenen vuoden takaa

Julkkistoimittaja Maria Veitola, 49, julkaisi lapsensa syntymäpäivän kunniaksi hellyttävän kuvasarjan.

Marian Instagram-sivulta löytyvän julkaisun aloittaa seesteinen valokuva vuosikymmenen takaa. Hellässä kuvassa Maria imettää vastasyntynyttä Taistoa. Viimeiset kuvat ovat tuoreempia, ja niissä näkyy isoksi kasvanut lapsi.

- 19.4.2012 oli ihmeellinen päivä! Silloin meille syntyi esikoiseni ja ainokaiseni, maailman paras Taisto. Tänään hän on 10 vuotta! toimittaja iloitsee kuvatekstissä.

- Kun Taisto oli pikkuvauva, odotin kuumeisesti, että hän kasvaisi isommaksi, jotta pääsisin tutustumaan hänen persoonaansa. Sillä onhan se mystinen homma, kun maailmaan syntyy kokonaan uusi, ainutkertainen ja omanlaisensa ihminen, hän pohtii.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marian sanojen mukaan Taistosta tuli "onneksi ihana".

Maria Veitola hehkuttaa julkkisystäviään: "On niin rohkea, kaunis ja herkkä sielu"

Juhlapäivän kunniaksi Maria on antanut Taiston kertoilla postaukseen mietteitään. Fiksulla 10-vuotiaalla onkin paljon sanottavaa.

- Mä en oo maailman parasta sorttia. Mä en oo maailman paras ihminen, niin kuin kukaan ei oo maailman paras ihminen. Kaikki ihmiset on tasa-arvoisia, hän aloittaa tärkeällä asialla.

Maria Veitolan tilaama postilähetys jäi jumiin tulliin - tarinalla yllättävä opetus

- Elämässä on tosi hyviä kokemuksia, mutta myös tosi huonoja. Huonotkin kokemukset on tärkeitä, koska ne opettaa sua. Oon tehnyt paljon tyhmiä valintoja, mutta tosi isoksi osaksi hyviä. Kaikki tekee isoja ja pieniä virheitä. Siltä ei voi välttyä, Taisto muistuttaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kerro tää sun omille lapsillesi: oma itsensä pitää olla. Se on tärkeintä. Puolusta aina heikompia ja ole kiusaajia vastaan, liikuttava teksti päättyy.

Maria Veitola törmäsi hiihtolomallaan kakkaiseen mielenilmaukseen Putinista: "Ilahduin tästä" - kuvat!

Taiston viisaat sanat ovat saaneet Marian seuraajat herkistymään.

- Ihana, viisas Taisto, onnea! ex-missi ja vuorikiipeilijä Lotta Hintsa kommentoi.

- Kuinka viisas voi ollakaan, mua ihan itkettää, eräs myöntää.

- Hurraa Taisto, hän kertoo viisaasti, toinen kehuu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Wau mikä hurmaava ja hieno ihminen siellä kasvaa. Onnea Taistolle, kommenteissa ihastellaan.

Maria Veitola suuntasi lapsensa kanssa rantalomalle, paljastaa joutuneensa turvautumaan pissaniksiin: "Kivulias kokemus"

Toimittajana ja talk show-emäntänä tuttu Maria on esimerkiksi luotsannut seitsemän tuotantokautta huippusuosittua Yökylässä Maria Veitola -tosi-tv-sarjaa, jossa hän yökyläilee suomalaisjulkkisten kodeissa.