fbq
Kotimaa
02.03.2022 20:33
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Maria Veitola
Maria Veitola hehkuttaa julkkisystäviään: "On niin rohkea, kaunis ja herkkä sielu"
Kotimaa
02.03.2022 20:33
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Mediapersoona Maria Veitola täytti viime lauantaina 49-vuotta. Silloin hän julkaisi Instagram-tilillään syvällistä pohdintaa ikääntymisestään.

Lue myös: Maria Veitolalta äärimmäisen tunteikas avautuminen syntymäpäivänsä jälkeen: ”Monesti tuntui, että olisi helpompaa kuolla"

Tänään keskiviikkona (2.3.) hän on julkaissut puolestaan päivityksen, jossa hän kehuu näyttelijä, kirjailija Jenni Kokanderia sekä ex-kansanedustaja Jani Toivolaa.

- Oi että miten taitavia ihmisiä ja mikä kulttuurin ja taiteen nälkä! Hieno, hauska ja ihmeellinen etsiväkollegani Jenni Kokander kirjoitti jo toisen kirjansa, romaanin nimeltä ”Yksi miljoonasta.” Onnea Jenni! Olet ainutlaatuinen muikki. Odotan jo iltaa ja sitä, että pääsen peiton alle lukemaan sun uutukaista.

- Ja Jani Toivola teki upean,koskettavan esityksen, joka perustuu hänen omakohtaisen ”Rakkaudesta” -kirjansa teksteihin. Itkin ja nauroin ensi-illassa. Huh huh. Jani on niin rohkea, kaunis ja herkkä sielu, hänen äänensä harvinainen ja siksi tärkeä. Hyvä Jani
, Maria kirjoittaa.

Jenni Kokander on Maria Veitolan etsiväkollega Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jossa he pyrkivät selvittämään maskien takaa laulavat julkkikset. Jani Toivola on puolestaan entinen kansanedustaja ja tanssija, jonka luona tämä on käynyt myös huippusuositussa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Janin esitystä Maria oli kuvista päätellen katsomassa yhdessä ainakin Sikke Sumarin ja Paula Vesalan kanssa.

- Ihanaa, että olitte jakamassa iltaa meidän kanssa, Jani Toivola kiittelee.

Kommentit ovat täynnä ihastelevia viestejä.

- Wautsi teitä, eräskin kirjoittaa.

Lue myös: Maria Veitola suuntasi lapsensa kanssa rantalomalle, paljastaa joutuneensa turvautumaan pissaniksiin: "Kivulias kokemus"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »