fbq
Kotimaa
08.03.2022 10:31
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Maria Veitola
Maria Veitola törmäsi hiihtolomallaan kakkaiseen mielenilmaukseen Putinista: "Ilahduin tästä" - kuvat!
Kotimaa
08.03.2022 10:31
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Moni suomalaisjulkkis on viettänyt hiihtolomaansa palmujen varjossa, kaukana lumisesta ja kylmästä Suomesta. Mediapersoona Maria Veitola, 49, sen sijaan viihtyi Pyhä-Luoston kansallispuiston tuntureilla, josta hän onkin julkaissut Instagram-sivullaan näyttävän kuvasarjan. 

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa Maria poseeraa sukset jalassa, yllään tyylilleen uskollinen, muhkea ja vaaleanpunaisena kimmeltävä lasketteluasu.

- Laskettelin. Oon niin iloinen, että oon löytänyt nyt aikuisena mun teinivuosien rakkaan harrastuksen pariin! Meditaatio, jalkatreeni, vapauden tunne ja vauhdin hurma yhdessä paketissa, hän iloitsee.

Marian upea tyyli on herättänyt kommenteissa paljon ihastelua.

- En oo eläissäni nähny yhtä coolia hiihtäjää, kuvan alla hehkutetaan.

- Noissa housuissa ei bepa palele, yksi kommentoijista tokaisee.

- Eikä satu vaikka lentäis persiilleen! Maria vastaa vaikuttaen siltä, että tietää mistä puhuu.

Lue myös: Maria Veitola hehkuttaa julkkisystäviään: "On niin rohkea, kaunis ja herkkä sielu"

Kuvasarjan viidennessä otoksessa näkyy lumihanki, johon on kirjoitettu "Putin", sekä uurrettu kakkakikkaretta muistuttava hahmotelma.

- Ilahduin tästä tuntemattoman kanssaihmisen tekemästä hankigraffitista: PUTIN, Maria selventää kuvatekstissä kakkaemojin kera.

Laskettelun ja Putin-piirrosten lisäksi mediakasvo on nauttinut lomallaan minttukaakaon juomisesta, pizzasta ja muurinpohjaletuista, hyisessä avannossa uimisesta sekä ystäviensä seurasta ja kauniista tunturimaisemista.

Lue myös: Maria Veitolalta äärimmäisen tunteikas avautuminen syntymäpäivänsä jälkeen: ”Monesti tuntui, että olisi helpompaa kuolla"

Toimittajana ja talk show-emäntänä tuttu Maria on luotsannut seitsemän tuotantokautta huippusuosittua Yökylässä Maria Veitola -realitysarjaa, jossa hän yökyläilee suomalaisjulkkisten kodeissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »