fbq
Kotimaa
12.05.2021 11:15
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
rita niemi-manninen
”Mä oon pettänyt, tullut petetyksi” Rita Niemi-Manninen avautuu rakkaudesta - paljastaa toimivan parisuhteen salaisuuden
Kotimaa
12.05.2021 11:15
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Kotimaisista tosi-tv-ohjelmista tunnettu personal trainer Rita Niemi-Manninen pitää parisuhdetta maailman vaikeimpana työnä. Hänen avautuu pitkässä Instagram-päivityksessä, miten kovia hän on kokenut rakkauden rintamalla. 

- Mä oon pettänyt, tullut petetyksi, eronnut, karannut, satuttanut, saanut taas siipeen, keräillyt ja noussut ja rakastunut taas uudelleen, Rita kertoo.

Fitness-tähden mielestä rakkaus ei ole helppoa, ja se vaatii kovaa työtä molemmilta osapuolilta. Työstä huolimatta se on hänestä kaiken raatamisen arvoista, vaikka moni ei sitä jaksa.

Lue myös: Kuumin alusvaatekuva ikinä? Rita Niemi-Manninen poseeraa seksikkäänä Aki-miehensä kanssa kylpyhuoneessa kaksi vuotta sitten! 

- Se on itsensä heittämistä peliin, itsensä avaamista. Se on rohkeaa! Rakastumisen jälkeen alkaa tutustuminen ja rakastaminen. Siinä leikissä heikompaa hirvittää, ja hanskat heitetään tiskiin usein jo alkumetreillä.

Rita neuvookin monia etsimään ongelmien syypäätä paljon lähempää.

- Mitä jos vika ei olekaan siinä toisessa vaan onkin oikeasti peiliin katsomisen paikka? Mitä jos et hakisi sylkykuppia tai kannattelijaa vaan tasavertaista ystävää, sielunkumppania? Liian moni suhde kaatuu siihen, että liian moni hakee itseään parisuhteessa. Rakkaus ja parisuhde onnistuu, kun on sinut itsensä kanssa. Opettele hyväksymään itsesi ja rakastamaan itseäsi ja elämääsi ensin, sitten tasavertainen rakkaus tapahtuu. Ole yksin vaikka 10 vuotta, ei hätää. Aito rakkaus tulee kyllä, Rita neuvoo. 

Naimisiin

Rita löysi oman sielunkumppaninsa karskin kokoisesta Aki Mannisesta, jonka kanssa hän on perustanut perheen. Pariskunta avioitui Porissa Yyterin hiekkarannalla elokuussa 2015, ja heidän esikoisensa syntyi kesäkuussa 2019. 

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"

Avioparin hääpäivänä tuuli puhalsi rannalla rajusti, mutta rakastavaiset pysyivät lämpiminä lemmen voimalla, kun Aki antoi takkinsa Ritalle tuulensuojaksi. Tuolloin he saapuivat hääjuhliinsa hevosilla ratsastaen. 

Tuttuja telkkarista

Aki ja Rita ovat tunnettuja monista reality-ohjelmista. Julkisuuteen he nousivat osallistuttuaan Temptation Island Suomen ensimmäiselle kaudelle vuonna 2015. Samana vuonna Rita lähti mukaan Martina ja hengenpelastajat -kilpailuun toiselle kaudelle, missä hän sijoittui kolmanneksi. 

Lue myös: Lapsettomuudesta kärsinyt fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen otti kantaa äitiyden kirvoittamaan keskustelukulttuuriin: "Nainen osaa olla naiselle täys susi"

Pariskunta kamppaili myös Gladiaattorit-ohjelman uusintaversiossa vuonna 2017, missä Rita tunnettiin Lazer-nimellä, ja Aki oli puolestaan Turbo. He vierailivat myös Tankkaustarinat-ohjelmassa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »