fbq
Kotimaa
24.04.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rita ja Aki Manninen
Kuumin alusvaatekuva ikinä? Rita Niemi-Manninen poseeraa seksikkäänä Aki-miehensä kanssa kylpyhuoneessa kaksi vuotta sitten!
Kotimaa
24.04.2021 22:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen on upea näky kahden vuoden takaisessa kylpyhuonekuvassa. Otoksessa Rita poseeraa hehkeänä Aki-puolisonsa kanssa kylpyhuoneessa. Rita on avoimesti puhunut lapsettomuudestaan, joten tulevalla äidillä on tunteet pinnassa kuvanottohetkellä. Fysioterapeuttinakin työskentelevä Rita ja Aki olivat jo aloittamassa sovittua hedelmöityshoitoa, kun raskaustesti vihdoin näytti plussaa.

Rita kertookin, kuinka hän koki olevansa nimenomaan raskausaikana kaikkein seksikkäimmillään.

Muistan miten koin tuolloin olevani seksikkäimmilläni kehon kaikkine muutoksineen ja miten nautin raskauden hehkusta, Rita kirjoittaa Instagram-tilillään.

Rita ja Aki avioituivat vuonna 2015, ja Donna-tytär syntyi vuonna 2019.

Kuvan on ottanut Pasi Murto, ja se julkaistiin alunperin Seiskassa huhtikuussa 2019.

Lue myös: Lapsettomuudesta kärsinyt fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen otti kantaa äitiyden kirvoittamaan keskustelukulttuuriin: "Nainen osaa olla naiselle täys susi"

Lue myös: Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"

Muistatko tämän?

Rita ja Aki tulivat tunnetuksi koko kansalle Temptation Island Suomen ensimmäiseltä kaudelta vuonna 2014, mutta Rita on tehnyt maineikkaan uran myös kilpa-aerobikkaajana. Yrittäjänainen tahkosi lukemattomia mitaleja kansainvälisistä mittelöistä.

Ritan ja Akin häät Yyterin rannalla