fbq
Kotimaa
28.08.2021 09:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: DYLAN PERLOT JA PIAN ALBUMI
Pia Lamberg
Luksushäissä lentopalloa! Pia Lambergin ystävätär vihki hääparin Bachelor-kartanossa
Kotimaa
28.08.2021 09:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: DYLAN PERLOT JA PIAN ALBUMI

Ei kakunleikkausta, ei bestmania eikä kaasoa, saati morsiamenryöstöä. Jenkkeihin juurtunut julkkiskaunotar Pia Lamberg, 30, (o.s. Pakarinen) sai juuri sellaiset häät kuin sulhasensa kanssa halusikin, persoonalliset ja konstailemattomat.

Lue myös: Alpakat yllättivät: Pia Lambergin luksushäitä juhlittiin Bachelor-kartanossa – Vain Seiskassa!

Pia ja hänen liikemiespuolisonsa Keith, 37, avioituivat heinäkuun alussa Kaliforniassa komeassa kartanossa. Malibussa sijaitseva villa on tiettävästi sama, jossa kuvataan Unelmien poikamies -sarjaa.

– Vuokrasimme villan koko viikonlopuksi. Se on hulppea paikka, talossa on seitsemän makuuhuonetta. Saimme juhlia aamuun asti, Pia sanoo.

pia ja keith
Virallisessa hääkuvassa Pia ja Keith sädehtivät onnea. Mallikaunottaren aviomies ei esiinny kasvoillaan julkisuudessa työnsä vuoksi.

Ystävätär vihki meidät

Pian morsiuspuku löytyi jo toisesta kaupasta, josta hän etsi. Valkoinen unelma on merenneitomallinen, alas kapeneva luomus, jossa on pitkä laahus ja syvä selkä. Keith sonnustautui tyylikkään valkoiseen smokkiin.

Lue myös: Jumalaisen kaunis morsian! Pia Lamberg sovitti häkellyttäviä morsiuspukuja - katso kuvat!

– Sormuksetkin valitsimme vauhdilla. Halusimme yksinkertaisen selkeät valkokultaiset vihkisormukset. Minulla on yksi iso timantti koristeena.

Hääviikonloppu Malibun luksuskartanossa alkoi perjantaina urheilullisesti, onhan Pia personal trainer.

– Pelasimme porukalla lentopalloa Malibun biitsillä. Illalla pidimme cocktail-kutsut villamme altaalla. Emme halunneet mitään periamerikkalaista harjoitusillallista.

– Lauantaina meidät vihittiin. Papin sijaan meidät siunasi avioliittoon ystäväni Mikaela, joka hankki siihen luvat netistä. Kaikki on Amerikassa mahdollista!

Vihkiminen sujui puolessa tunnissa. Aviopari sanoi ”tahdon”, suuteli ja luki toisilleen kirjoittamansa valat.

– Kirjoitin valaani Keithille Meksikossa äitini kanssa. En siihen itkemättä pystynyt.

Lue myös: Nyt on märkää! Mallimorsian Pia Lamberg viettää polttareitaan pikkubikineissä Palm Springsissä – katso kuumat kuvat allasbileistä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »