fbqLove Island -Jenni ja BB-Eetu: Avoliitto! | Seiska
Katso kuva!
love island jenni bb-eetu

Love Island -Jenni ja BB-Eetu: Avoliitto!

Kotimaa | 18.03.2021 20:01

Love Island -tosi-tv-sarjasta tuttu Jenni Puhakka on muuttanut avoliittoon Eetu "Epi" Karhusen kanssa. 

Jenni kertoo Instagram-tilillään heidän uudesta kodista. Tekstistä käy ilmi, että he ovatkin muuttaneet yhteen jo jonkin aikaa sitten.

4kk sitten kirjoitettiin nimet paperiin ja muutettiin yhteiseen kotiin. Aika on mennyt niin super nopeesti!! Oon kertonut siitä kuinka muuttaminen on ollut mulle lähes tulkoon harrastus (reilu kolmen vuoden aikana seitsemän muuttoa!!!!!) mutta nyt voin todellakin sanoa että oon kotona. tosin suurin kiitos siitä kuuluu sille kenen kanssa saan tätä kodiksi kutsua. ILY Epi, Jenni hehkuttaa julkaisussaan.

Lue myös: Tosi-tv-tähtien yllätysromanssi: Love Island -Saran ja Temptation Islandista tutun "Sormi-Joonan" rakkaus roihuaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

Epi oli mysteerimies

Seiska uutisoi Jennin ja Epin parisuhteesta jo viime kesäkuussa. Seiskan lukija oli tuolloin bongannut Jennin mysteerimiehen kanssa hotellissa. Myöhemmin paljastui, että kyseessä olikin Big Brother 2010 -kaudelta tuttu Eetu.

Lue myös: Love Island-Jenni löysi rinnallensa uuden rakkaan: vietti yhteisen hotelliyön mysteerimiehen kanssa: kuvat! 

Mies paljasti Seiskalle tavanneensa Jennin yhteisen ystävän kautta. 

- Kävin kaverin kanssa syömässä, ja se sanoi, että meillä on töissä yks Jenni, ja te nyt menette treffeille, Epi kertoi. 

- Jenni on niin rempseä luonne. Moni on sanonut meille, että sovitaan tosi hyvin yhteen, ja me ollaan samaa mieltä, mies kehui rakastaan.

Lue myös: Love Island-Jennin mysteerimieheksi paljastui toinen tosi-tv-naama – BB-Eetu tunnistautui seuralaiseksi: "Moni on sanonut meille, että sovitaan tosi hyvin yhteen!"

Epi paljasti myös tavanneensa Jennin vanhemmat saman reissun aikana.

- Olimme siellä Helsingissä tapaamassa Jennin vanhempia. Tulikaste tuli hoidettua silloin, ja tuli hyväksyntä, Eetu totesi Seiskalle.

Pari vietti myös yhteisen juhannuksen. Molemmat lisäsivät tuolloin söpöjä yhteiskuvia Instagram-tileilleen.

Lue myös: Rakkauden juhannus! Love Island -Jenni ja BB-Eetu lisäsivät ensimmäiset yhteiskuvat someen: ovat nyt virallisesti pari - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

Tosi-tv-pari

Jenni oli yksi Love Island Suomen toisen kauden sinkuista. Jenni ja Juho ihastuivat toisiinsa Love Island Suomi -ohjelman aikana ja lähtivät kuvauksista kotiin pariskuntana viime lokakuussa.

He sijoittuivat rakkauskisassa kolmanneksi, ja voiton veivät Sofia ja Eetu.

MTV:n mukaan Jenni ja Juho kuitenkin erosivat joulukuussa, eikä romanssi kestänyt sen pidempään. 

Hae mukaan Love Islandin uudelle kaudelle: Etsitkö elämäsi rakkautta? Love Island Suomi tekee paluun - haku käynnistyi!

Eetu muistetaan parhaiten ajastaan Big Brother -talossa vuonna 2010. Tuolloin hän sijoittui tosi-tv-kisassa neljännelle sijalle. Miehen taival julkisuudessa ei kuitenkaan jäänyt siihen, koska on ollut mallina mainoksissa.

Epi nähtiin myös Mr. Finland -kisan finaalissa vuonna 2011. Moneen vuoteen hän ei ole hirveästi julkisuuden valokeilassa aikaansa viettänyt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan lukija, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!